search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:24
MENU CLOSE

Αλέξανδρος Χ., το κτήνος των Χανίων

06.10.2020 17:27
Αλέξανδρος Χ., το κτήνος των Χανίων - Media

 

Είναι μια εποχή που η φρίκη μπορεί να αναμεταδοθεί παντού, να σκοτώσει τις ψυχές των ανθρώπων, να πληγώσει τον ανθρωπισμό, να προσβάλει βάναυσα την ανθρωπιά μας, να μας συντρίψει ψυχολογικά σε μια στιγμή που όλη η κοινωνία είναι επιβαρυμένη – και ΟΧΙ, δεν μπορεί να αντέξει την απανθρωπιά ενός εγκληματία, την διαστροφή ενός απάνθρωπου τέρατος!  

Το τέρας της Κρήτης, ο Αλέξανδρος Χ.  από τα Κουνουπιδιανά Χανίων που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την απώτατης ιταμότητας βαρβαρότητα να μακελέψει ένα αθώο και ανήμπορο σκυλάκι, ένα ζωντανό πλάσμα γεμάτο ανόθευτη αθωότητα, που βίωσε τον τρόμο και την ανείπωτη κακότητα ενός  βδελύγματος της ανθρωπότητας, πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά για την ανείπωτη σκληρότητα  με την οποία επιβάρυνε την κοινωνία μας, δηλητηρίασε τον ανθρωπισμό μας, εξευτέλισε τον τόπο του, τους συνανθρώπους του, τους συναδέλφους του, την οικογένειά του, την ανθρώπινη ιδιότητα .  

Δεν μπορεί να γίνει ανεκτή αυτή η δίχως λόγο, βία που εμπνέεται και υποκινείται από το καθεστώς ατιμωρησίας ή ανοχής αυτών των καθαρμάτων που κακοποιούν ζωντανά πλάσματα που νιώθουν, πονούν και υποφέρουν. Αύτη η αποτρόπαιη σκληρότητα στρέφεται εναντίον όλης της κοινωνίας, τραυματίζοντας απελπιστικά τον ήδη ταλαιπωρημένο μας ανθρωπισμό. Όχι άλλη βία εναντίον των ζώων,  εναντίον της κοινωνίας, όχι άλλος αποτροπιασμός και βαρβαρότητα ενάντια στα αισθήματά μας! Όχι άλλη κτηνωδία σε βάρος των ζωών μας.

Στην εποχή μας που η βαρβαρότητα αναμεταδίδεται αστραπιαία, η κάθε αποτρόπαιη πράξη βίας, βασανισμού, σκληρότητας, μας κτυπά κατάμουτρα, μας αφορά προσωπικά καθώς εισβάλει ακάλεστη στη ζωή μας και τραυματίζει τον ψυχισμό μας. Η βία μάς τραυματίζει ανεπανόρθωτα!   

Ο παλιάνθρωπος στα Χανιά που βασάνισε τον σκύλο του ξεριζώνοντας τα γεννητικά του όργανα με τανάλια, δεν έχει θέση στην κοινωνία ούτε καν στην περιφρόνησή της. Ο άνθρωπος αυτός δεν έχει θέση στη ΔΕΗ ως εργαζόμενος ανάμεσα στους συναδέλφους του, να τους θυμίζει την κτηνωδία του, να ταυτίζεται η κτηνωδία του με την ΔΕΗ – που μας δίνει τα φώτα της…  Αυτός ανήκει στο σκοτάδι!   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:24