search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:29
MENU CLOSE

Πολάκης: Σε ποια τρύπα θα κρυφτούν οι καλλιτέχνες που ξέπλεναν τη Χρυσή Αυγή;

06.10.2020 18:29
Ατυχής κίνηση Πολάκη: Συγκέντρωση σε σπίτι φίλων, παρά την καραντίνα (Photo) - Media

 

Σφοδρά πυρά κατά καλλιτεχνών οι οποίοι κατά την άποψή του, ξέπλεναν τη Χρυσή Αυγή, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης.

Μιλώντας σε επιτροπή της Βουλής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την ελπίδα « ότι αύριο η ελληνική δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος της. Θα βάλει τους ναζί, τους υμνητές της χούντας, τους δολοφόνους εκεί που τους αξίζει, ισόβια στη φυλακή».

Ο κ. Πολάκης δεν περιορίστηκε ωστόσο εκεί και τόνισε ότι υπήρξαν καλλιτέχνες , οι οποίοι συνέβαλαν κι αυτοί εκείνη την περίοδο στο ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής και στη νομιμοποίησή της στα μάτια ευρύτερου κόσμου.

«Σε ποια τρύπα θα κρυφτούν; Δηλαδή, ήθελα να ήξερα, που θα κρυφτεί – γνωστοί καλλιτέχνες – που θα κρυφτεί ο Σάκης ο Ρουβάς, που έλεγε “δεν με τρόμαξε καθόλου η Χρυσή Αυγή”. Πού θα κρυφτεί ο Νότης Σφακιανάκης, που έλεγε ότι “εγώ ψήφισα τη Χρυσή Αυγή”; Πού θα κρυφτεί ο Πέτρος Γαϊτάνος, που έλεγε “μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής”; Πού θα κρυφτεί εκείνη η Σαμπρίνα, που έλεγε “υποστηρίζω τον Νότη και τον Στιβ Γιατζόγλου που παρακολούθησαν εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής”; Πού θα κρυφτεί ο Βέρτης, που έλεγε ότι “από τα 100 που θα πει η Χρυσή Αυγή τα 10 είναι καλά”; Ή ο Πλούταρχος, που έλεγε τα σλογκανάκια “ακραία δεξιά, ακραία αριστερά, τα λένε για να φοβίσουν τον κόσμο και να μην πάει στην Χρυσή Αυγή”; Που θα κρυφτούν αύριο όλοι αυτοί; Αυτά τα λέω, γιατί πρέπει να θυμόμαστε ποιοι τότε που χρησιμοποίησαν σαν μακρύ χέρι του συστήματος για να μη στραφεί η αριστερά τους ναζί της Χρυσής Αυγής, ποιοι από το μουσικό και καλλιτεχνικό στερέωμα τους ξεπλέναν στα μάτια του κόσμου» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: enikos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33