28/02/2021 03:26:17

Ριάνα: Το λάθος που εξαγρίωσε τους Μουσουλμάνους και η δημόσια συγγνώμη (Video)

Ριάνα: Το λάθος που εξαγρίωσε τους Μουσουλμάνους  και η δημόσια συγγνώμη (Video) - Media

 

Την οργή Μουσουλμάνων προκάλεσε η Ριάνα με την επιλογή της να χρησιμοποιήσει ένα τραγούδι στο οποίο περιλαμβάνονται στίχοι από το Χαντίθ, που αποτελεί το δεύτερο ιερότερο βιβλίο μετά το Κοράνι, στο σόου της με εσώρουχα που μεταδόθηκε πρόσφατα στο Amazon Prime.


Αρκετοί ήταν αυτοί που ζήτησαν από τη Ριάνα να αφαιρέσει τις επίμαχες σκηνές από το σόου και να ζητήσει συγγνώμη από τους απανταχού Μουσουλμάνους.

«Ως μουσουλμάνος νιώθω βαθύτατα προσβεβλημένος. Και όλοι έσεις που δεν είστε μουσουλμάνοι και την υπερασπίζεστε, να μάθετε να σέβεστε όλες τις θρησκείες» έγραψε ένας από τους χρήστες του Twitter, ενώ ένας άλλος αναρωτήθηκε:

 

«Επειδή ήταν δηλαδή η Ριάνα θα αγνοήσουμε ότι γνώριζε ξεκάθαρα πόσο προσβλητικό ήταν αυτό που έκανε;»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια με ανάρτησή της στο Instagram ζήτησε συγγνώμη για την «απροσεξία» της, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να επαναληφθεί στο μέλλον.

«Δεν κάνω παιχνίδια με την έλλειψη σεβασμού για τον Θεό ή οποιαδήποτε θρησκεία και επομένως η χρήση του τραγουδιού αυτού ήταν τελείως ανεύθυνη. Δεν θα ξανασυμβεί» ανέφερε η Ριάνα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.