search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:55
MENU CLOSE

Εφετείο: Επεισόδια με μολότοφ και χημικά διέλυσαν την μεγαλειώδη συγκέντρωση – Νερό υπό πίεση κατά διαδηλωτών (Videos)

07.10.2020 09:16
Εφετείο: Επεισόδια με μολότοφ και χημικά διέλυσαν την μεγαλειώδη συγκέντρωση - Νερό υπό πίεση κατά διαδηλωτών (Videos)  - Media

 

Μετά την ανακοίνωση της ιστορικής απόφασης καταδίκης της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης και με τους χιλιάδες διαδηλωτές να φωνάζουν συνθήματα, να χειροκροτούν και να πανηγυρίζουν για την ετυμηγορία, μια μικρή ομάδα κρανοφόρων με ρόπαλα και μολότοφ επιτέθηκαν στη συμβολή των οδών Λουκάρεως και Αλεξάνδρας κατά των δυνάμεων των ΜΑΤ. 

Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με αθρόα ρίψη χημικών και κρότου λάμψης, κάνοντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα και διαλύοντας ουσιαστική τη διαδήλωση. Εντύπωση επίσης έκανε και η άμεση ενεργοποίηση του πυροσβεστικού οχήματος που άρχισε να εκτοξεύει νερό στα τυφλά κατά διαδηλωτών. 
Να σημειωθεί πως άλλη ομάδα διαδηλωτών έκανε επίθεση στη ΓΑΔΑ με πέτρες και βόμβες μολότοφ αλλά γρήγορα απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις. 

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν η διάλυση ενός πλήθους διαδηλωτών πάνω από 20.000 ατόμων που είχαν κατακλύσει την λεωφόρο Αλεξάνδρας. 
 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:55