search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:22
MENU CLOSE

Η πανέμορφη 18χρονη κόρη της Κέιτ Μος στην πασαρέλα (Photos)

07.10.2020 13:17
Η πανέμορφη 18χρονη κόρη της Κέιτ Μος στην πασαρέλα (Photos) - Media

 

H Λίλα Μος είναι η κόρη ενός από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα – της λαμπερής Κέιτ Μος που κάθε της εμφάνιση ακόμη και σήμερα μας απασχολεί. Τι καλύτερο λοιπόν από το να βλέπουμε την ενήλικη πλέον κόρη της να μεγαλώνει και να ακολουθεί τα χνάρια της μαμάς της.

Η 18χρονη πλέον Λίλα Μος έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα το απόγευμα της Τρίτης στο virtual fashion show του γνωστού ιταλικού brand Miu Miu από τη σχεδιάστρια Miuccia Prada. Μάλιστα το νεαρό κορίτσι, που ενηλικιώθηκε μόλις την περασμένη εβδομάδα, περπάτησε με μεγάλη άνεση κάνοντας πολλούς να σκεφτούν πως τα γονίδια παίζουν μεγάλο ρόλο όχι μόνο στην εξωτερική εμφάνιση αλλά και το στιλ.

Η Λίλα ανέβηκε λοιπόν στην πασαρέλα με μια εκθαμβωτική μπλούζα σε ροζ χρώμα, η οποία ήταν δεμένη στο πίσω μέρος με μαύρους ιμάντες και σεταρίστηκε με παρόμοια φούστα στην υφή αλλά σε χρώμα πορτοκαλί και μια κόκκινη βελούδινη λεπτομέρεια, που τόνιζε τη μέση της καθώς περπατούσε.

Η κόρη της Κέιτ Μος ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι πέδιλα, απαλό μακιγιάζ και τα μαλλιά της πιασμένα, όλα ταιριαστά στην ηλικία της. Αλλωστε έχει εξασφαλίσει την καλύτερη μάνατζερ, την 46χρονη σήμερα Κέιτ Μος.

Αξίζει να σημειωθεί πώς η Κέιτ Μος έκανε το ντεμπούτο της στη μόδα στηνηλικία των 14 ετών και έγινε ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα στην ιστορία της μόδας. Μετρά δεκάδες εξώφυλλα, πασαρέλες και συμβόλαια εκατομμυρίων. Το μοντέλο χαμελαίων που μεγάλωσε δυο γενιές σχεδιαστών μεταμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια στην πιο θεσμική προσωπικότητα της μόδας ενώ τώρα η κόρη της, η Λίλα Μος αποδεικνύεται πως έχει μια ασυνήθιστη ομοιότητα με τη μητέρα της.

Η προσωπική ζωή της πολυτάραχη και βουτηγμένη στις καταχρήσεις που δεν κατάφερε να κρύψει από τα φώτα της δημοσιότητας. Αλλά η μικρόσωμη Μος κατόρθωνε πάντα με θαυμαστό τρόπο να επιβιώνει και να επιστρέφει.

Σήμερα μάλιστα στο πρακτορείο ταλέντων που διαθέτει, το Kate Moss Agency, κύριος πελάτης είναι η κόρη της αλλά και η επίσης γνωστή τραγουδίστρια Ρίτα Όρα και η ηθοποιός από το Game Of Thrones, Gwendoline Christie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

most mesmerising show @mrkimjones MERCI BEAUCOUP

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lila Moss (@lilamoss) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@longchamp #nyfw

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lila Moss (@lilamoss) στις

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15