search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:07
MENU CLOSE

Επίθεση Ηλιόπουλου στον Χρυσοχοΐδη για τα χημικά στο Εφετείο (Photo)

07.10.2020 15:54
Ν. Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση βαφτίζει το ψάρι κρέας για τους εμβολιασμούς - Media

 

Επίθεση στον Μιχάλη Χρυσοχοιϊδη εξαπολύει με ανάρτησή του στο facebook ο Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή τη χρρήση χημικών έξω από το Εφετείο, αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης για τη Χρυσή Αυγή.

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, “ο κ. Χρυσοχοΐδης έχει τη συνήθεια, όπως ο ίδιος έχει ομολογήσει, να μην τα πηγαίνει καλά με το διάβασμα. Αλλιώς θα είχε δει ότι η σημερινή καταδίκη για εγκληματική οργάνωση αφορά και έναν αστυνομικό.

Θα περιμέναμε έναν σχολιασμό ή κάποια θεσμική πρωτοβουλία για την συγκεκριμένη εξέλιξη. Το μόνο όμως που φαίνεται να τον απασχόλησε σήμερα είναι το πως αρχικά θα διαλύσει και στην συνέχεια θα συκοφαντήσει τη σημερινή μαζική και ειρηνική συγκέντρωση”.

«Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και ο κ. Χρυσοχοΐδης προσωπικά, για ακόμη μία φορά, επιβεβαίωσαν τη δυσανεξία τους σε οποιαδήποτε ειρηνική και δημοκρατική διαμαρτυρία, τονίζει σε δήλωσή του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέργιος Καλπάκης.

 

«Δευτερόλεπτα μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης για τη Χρυσή Αυγή και ενώ δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι χειροκροτούσαν για την δικαίωση των θυμάτων των ναζιστών, δυνάμεις της ΕΛΑΣ ξεκίνησαν ρίψεις νερού και εκτεταμένη χρήση χημικών, χωρίς να έχουν προκληθεί επεισόδια που να δικαιολογούν μία τέτοια αντίδραση», σημειώνει, υπογραμμίζοντας πως «προφανής στόχος τους ήταν να διαλύσουν τη διαδήλωση, αδιαφορώντας ακόμη και την ύπαρξη δύο νοσοκομείων στο σημείο».

Ο ίδιος κάνει λόγο για «μια μικρή ομάδα προβοκατόρων, που είναι βέβαιο πως αν ήθελε θα μπορούσε να απομονώσει ο κ. Χρυσοχοΐδης » και όμως «βρήκε την ευκαιρία να διαλύσει μία ιστορική, δημοκρατική και καθ΄ όλα ειρηνική διαμαρτυρία».

«Τα ασύστολα ψεύδη που επιστρατεύει στην ανακοίνωση της ΓΑΔΑ για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, μάλλον κάνουν τα πράγματα χειρότερα, όταν τα βίντεο που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της αλήθειας», καταλήγει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:05