search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:28
MENU CLOSE

Τηλεόραση: Αναστατωμένοι στον ΑΝΤ1 για την τηλεθέαση

08.10.2020 05:43
Τηλεόραση: Το δυναμικό κοινό ανέβασε στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης τον Ant1 - Media

 

Μια σχετική αναστάτωση επικρατεί ston ANT1 τελευταία με αφορμή και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του δελτίου ειδήσεων. Υπάρχουν στρατόπεδα στο κανάλι που κατηγορεί το ένα το άλλο για τους χαμένους τηλεθεατές. Γρήγορα, δε, θα δούμε αλλαγές στη θεματική του, εν όψει και ενός γενικότερου “ρετούς”. Το θέμα είναι αν θα πιάσει τόπο.

Σε τεντωμένο σκοινί είναι, λέει, οι.. σχέσεις Μάνεση – Μελέτη στον ALPHA. Κάτι τα νούμερα, κάτι μια γενικότερη ανακατωσούρα στο ποιος έχει το πάνω χέρι, ε… δεν ήθελε και πολύ. Είναι ευνόητο δύο τέτοιες δυνατές προσωπικότητες μαζί, κάπου να μην τα βρουν. Αναμένονται εξελίξεις.

Και επιστρέφουμε στον ΑΝΤ1 και στον επικεφαλής του, Θοδωρή Κυριακού, ο οποίος ήταν και ο μόνος καναλάρχης, ο οποίος συνάντησε τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών. Τυχαίο; Καθόλου. Όσοι γνωρίζουν το περιβάλλον Κυριακού και τις διασυνδέσεις του στο εξωτερικό, δεν εξεπλάγησαν.
Κάποιοι άλλοι καναλάρχες, βέβαια, μια ενόχληση την είχαν. Αλίμονο…

Πηγή: zoornalistas.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:26