search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:17
MENU CLOSE

Σενάρια… σαρωτικού ανασχηματισμού – «Μετράει» τους υπουργούς ο Μητσοτάκης

08.10.2020 06:23
Σενάρια… σαρωτικού ανασχηματισμού - «Μετράει» τους υπουργούς ο Μητσοτάκης - Media

 

Οι ελάχιστες διορθωτικές αλλαγές που πραγματοποίησε στην κυβέρνηση το περασμένο καλοκαίρι ο πρωθυπουργός ουδόλως βελτίωσαν την γενική κατάσταση στην αποδοτικότητα της κυβέρνησης -αντιθέτως, με το ανακάτεμα της τράπουλας των αρμοδιοτήτων στα υπουργεία, οι έριδες και οι ενδοκυβερνητικές κόντρες έχουν πολλαπλασιαστεί.

Ως εκ τούτου, στο προσκήνιο έρχονται εκ νέου οι σκέψεις για έναν σαρωτικό ανασχηματισμό. Όπως σημειώνει το matrix24 προσώρας η συγκεκριμένη εισήγηση δεν έχει κατατεθεί επισήμως στον Κυριάκο Μητσοτάκη -άλλωστε, αρκετά ανοιχτά μέτωπα «τρέχουν» αυτό το διάστημα για να μιλήσει κανείς στο Μαξίμου και για το σενάριο ενός ανασχηματισμού.

Όμως, διάφοροι ψίθυροι και κουβέντες έχουν αρχίσει να πολλαπλασιάζονται, καθώς ολοένα και περισσότεροι στον κύκλο του πρωθυπουργού και στον σκληρό πυρήνα του Μαξίμου βλέπουν ότι η ομάδα… δεν «τραβάει». Μάλιστα, οι πρόσφατες ενδοκυβερνητικές διενέξεις φαίνεται ότι προσφέρονται προκειμένου ο Κυριάκος Μητσοτάκης «να βγάλει τα συμπεράσματά του για το ποιοι υπηρετούν το συλλογικό στόχο και ποιοι φτιάχνουν προφίλ με προσωπική ατζέντα», όπως λέει τις τελευταίες ημέρες υψηλόβαθμος παράγοντας του πρωθυπουργικού επιτελείου…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:17