search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:11
MENU CLOSE

Πανικός για τους νεοναζί εγκληματίες – Ο Μιχαλολιάκος δεν… αυτοκτόνησε, ο Λαγός προκαλεί εκ Βρυξελλών

08.10.2020 07:46

 

Για έναν… περίεργο λόγο η ηγετική ομάδα της εγκληματικής συμμορίας των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, είχε την πεποίθηση ότι θα την έβγαζε… καθαρή από την πολύχρονη δικαστική περιπέτεια μετά την ειδεχθή δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Μπορεί κάποιοι να τους είχαν ψιθυρίσει λάθος πληροφορίες ή οι ίδιοι να ζούσαν στον κόσμο τους!

Χαρακτηριστική περίπτωση ο Παναγιώταρος που έκανε στο twitter την ακόλουθη ανάρτηση: «Σήμερα τελειώνει η μεγαλύτερη πολιτική παραδικαστική σκευωρία της Μεταπολίτευσης».

 

Ωστόσο με το που ανακοινώθηκε η είδηση της καταδίκης τους για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, τα κορυφαία στελέχη της Χ.Α. δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον πανικό τους και την λιποψυχία τους…

Ο «φύρερ» Νίκος Μιχαλολιάκος «αγνοούταν» για ώρες από τον ψηφιακό κόσμο τουλάχιστον. Τελικά λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ανέβασε μια ανάρτηση που είναι άγνωστο σε ποιους και σε τι ήθελε να απαντήσει:

«Είμαι υγιής και δεν έκανα φυσικά καμία… απόπειρα αυτοκτονίας και θα αγωνιστώ μέχρι τέλους για τα δίκαιά μου. Η καταδίκη ΟΛΩΝ των βουλευτών αποδεικνύει ότι η δίωξή μας ήταν ιδεολογική και πολιτική. Κρίμα! Γιατί στη δίκη οι δικαστές έλεγαν ότι δεν δικαζόμαστε για τις ιδέες μας».

Και λίγο αργότερα ο Μιχαλολιάκος επανέρχεται στα περί της υγείας του: «Είμαι υγιής. Ρουφιάνοι γράφουν ψέματα. Μη τους πιστεύετε», ενώ αργότερα αναρωτήθηκε με εμφανή αμηχανία: Θα ρίξετε και αυτό το Τουίτερ; Τόσο πολύ φοβάστε τις Ιδέες;»…

Ο Λαγός, ο οποίος έχει γίνει γνωστός στο δικαστήριο ως ο «άντρακλας που δέρνει», ήταν ο πρώτος που αντέδρασε. Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της ενοχής του, ανάρτησε από τη… ζεστασιά της ευρωβουλευτικής καρέκλας του στις Βρυξέλλες, τις γνωστές βρόμικες και άναρθρες κραυγές του:

«Αυτή είναι η ελληνική δικαιοσύνη. Τσιράκι και δουλικό σκυλάκι του συστήματος. Χαίρομαι που σας πολεμώ. Ούτε θα κάνω πίσω σε τίποτα. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών. Συνεχίζω πιο αποφασισμένος». Ενώ το βράδυ πρόσθεσε: «Ήδη εχω έρθει σε επαφή με νομικούς απο το APF και διάφορα κράτη της Ευρώπης.Κοινοποιώ σε όλους το τι έχει συμβεί στην Ελλάδα.Ηχητικό Σαμαρά και βίντεο Μπαλτάκου θα πάνε σε όλη την γη και θα διεκδικήσω το δίκαιο με κάθε κόστος»

Το παράδοξο είναι ότι ο «κύριος» Γεώργιος Λουκάκος, μέλος του Συντονιστικού Συμβουλίου της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ., της νέας δηλαδή γκρούπας του Λαγού, τόλμησε να απειλήσει ακόμα και μετά από αυτή την απόφαση:

«Θρασύδειλα κομμούνια και προσκυνημένοι φιλελέδες, σήμερα έφτασε η ώρα. Αν δεν ήσασταν άθεοι θα κάνατε το σταυρό σας να μην έρθει ποτέ. Γιατί από σήμερα τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Το τσάι και συμπάθεια τελείωσε. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…!!!»

Ο Χρήστος Παππάς νωρίτερα, στις 11πμ είχε αναρτήσει το ακόλουθο μήνυμα, ίσως διαισθανόμενος τι θα επακολουθούσε:

«Σκληραγωγηθήκαμε μέσα στη ροή του χρόνου, σφυρηλατήσαμε μια καρδιά από ατσάλι και συνεχίζουμε να πολεμούμε για τις ιδέες μας, την πατρίδα μας, την τιμή μας, την αξιοπρέπειά μας». Και πρόσθεσε αμέσως παρακάτω: «Από 1ης Νοεμβρίου 2019 δεν ανήκω στην Χ.Α. ούτε σε κανέναν άλλον νεοπαγή “εθνικοπατριωτικό” φορέα».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι ο μόνος που έχει λουφάξει. Είχε μόνο μια άστοχη προχτεσινή ανάρτηση οπαδού του που πρόβλεπε… αθώωση: «Ηλία, σε 2 μέρες θα πάρουν την απάντησή τους αυτοί οι απατεώνες που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να επηρεάσουν τη δικαιοσύνη. Μετά την αθώωση θα αρχίσουν τα σπουδαία και θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν οι εγκληματίες πολιτικοί και δημοσιογράφοι».

Η πιο γραφική ίσως αντίδραση ήταν της Ζαρούλια, συζύγου του Μιχαλολιάκου, που σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, κατά τις 4 χθες το απόγευμα, βγήκε κάποια στιγμή στο μπαλκόνι κι όταν αντιλήφθηκε την παρουσία δημοσιογράφων κάτω από το σπίτι είπε «δεν σας θέλουμε εδώ, φύγετε». Στη συνέχεια ξαναμπήκε στην οικία της στον 4ο όροφο.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39