search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:51
MENU CLOSE

Κωνσταντίνος Μελής: «Έχω όγκο στον εγκέφαλο, δεν βλέπω καθόλου καλά από κοντά»

08.10.2020 08:08
Κωνσταντίνος Μελής: «Έχω όγκο στον εγκέφαλο, δεν βλέπω καθόλου καλά από κοντά» - Media

 

Το δικό του Γολγοθά ανεβαίνει τα δύο τελευταία χρόνια ένας από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές μόδας. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μελή ο οποίος απέχει από τις επιδείξεις και τα κοσμικά πάρτι, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Μιλώντας στην εφημερίδα On Τime, αναφέρεται πρώτη φορά για την περιπέτεια που βιώνει τον τελευταίο καιρό. 

«Έχω έναν όγκο στο εγκέφαλο, λέμφωμα. Το έχω περίπου δύο χρόνια. Έχω κάνει χημειοθεραπείες σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ακτινοβολίες στην Κύπρο. Ένα πρωί ξύπνησα και η όρασή μου ήταν προβληματική. Ο όγκος ακουμπούσε το οπτικό νεύρο γι’ αυτό δεν μπορούσα να δω. Τελικά επετεύχθη η μείωση του όγκου με ακτινοβολίες στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο.

Δεν βλέπω καθόλου καλά κοντά. Έχω έλλειμμα στο οπτικό μου πεδίο. Εξαφανίστηκα από όλα. Το ατελιέ είναι κλειστό αλλά ο σκοπός μου είναι να ανοίξει δριμύτερα. Εύχομαι να έχω μια καλή ανάρρωση και επαναφορά της όρασης» ανέφερε μεταξύ άλλων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:50