search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:47
MENU CLOSE

Πάρος: Πετρελαιοκηλίδες και νεκρά ψάρια στον κόλπο της Παροικιάς! (Photo)

08.10.2020 08:51
Πάρος: Πετρελαιοκηλίδες και νεκρά ψάρια στον κόλπο της Παροικιάς!  (Photo) - Media

 

Σε κατάσταση οικολογικού συναγερμού βρίσκεται ο θαλάσσιος χώρος του κόλπου της Παροικίας μετά την εκεί εμφάνιση πετρελαιοκηλίδων από το μεσημέρι της Κυριακής 4 Οκτωβρίου.

Στο θαλάσσιο χώρο έχουν τοποθετηθεί ειδικοί αντιρρυπαντικοί σπόγγοι απορρόφησης του πετρελαίου. Στην περιοχή επίσης μπροστά από το εμπορικό λιμάνι, έχει στηθεί ειδικό αντιρρυπαντικό φράγμα, όπως αναφέρουν οι Cyclades24

Θλιβερό και αποκαλυπτικό συνάμα της οικολογικής καταστροφής που έχει συντελεστεί, είναι το γεγονός ότι οι κηλίδες πετρελαίου που έχουν εμφανιστεί στο θαλάσσιο χώρο της κεντρικής προβλήτας του λιμανιού της Πάρου φέρουν πάνω τους νεκρά επιπλέοντα ψάρια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση από τις αρχές σχετικά με το πόθεν προέρχονται οι πετρελαιοκηλίδες ούτε φυσικά εκτίμηση για το μέγεθος της οικολογικής ζημίας που έχει υποστεί η θάλασσα στον κόλπο της Παροικίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:47