search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:49
MENU CLOSE

Μυστήριο η διετής «εξαφάνιση» της Αλίνα Καμπάεβα – Φήμες ότι τα δίδυμα που γέννησε είναι του Πούτιν

08.10.2020 12:53
Μυστήριο η διετής «εξαφάνιση» της Αλίνα Καμπάεβα - Φήμες ότι τα δίδυμα που γέννησε είναι του Πούτιν - Media

 

Από το 2018 που ήταν δύο μηνών έγκυος έχει να εμφανισθεί δημοσίως η  πρώην Ολυμπιονίκης Αλίνα Καμπάεβα. .

Το γεγονός της εξαφάνισης της από το προσκήνιο είναι αυτό που δίνει τροφή στις φήμες που «οργιάζουν» ότι 37χρονη «γέννησε τα δίδυμα του Βλαντιμίρ Πούτιν» και έκτοτε κρύφτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

 Τον Απρίλιο του 2019 φέρεται να γέννησε τα δίδυμα αγόρια του Ρώσου προέδρου σε μια κλινική στην Ελβετία και ένας ολόκληρος όροφος της μαιευτικής είχε κλείσει μόνο για εκείνη.

Τότε, η εφημερίδα Moskovsky Komsomolets είχε δημοσιοποιήσει το γεγονός στην ιστοσελίδα της αλλά αργότερα το άρθρο κατέβηκε.

Τόσο ο Πούτιν όσο και η Καμπάεβα – που συχνά την αποκαλούν «Πρώτη Ερωμένη της Ρωσίας» (σ.σ. κατά το Πρώτη Κυρία») έχουν αρνηθεί επανειλημμένα ότι είναι ή υπήρξαν ζευγάρι.

«Ο Πούτιν είναι απίστευτα μυστικοπαθής, κρύβει την πραγματική ταυτότητα των δύο ενήλικων κοριτσιών του εδώ και χρόνια. Ακόμα και τώρα, όποτε αναφέρεται στις κόρες του δεν τις ονοματίζει» αναφέρει στη «Sun» πηγή από τη Μόσχα. «Αν η Αλίνα κρύβεται, είναι ίσως η ισχυρότερη ένδειξη ότι όντως γέννησε τα παιδιά του. Είναι κολλημένος με την ασφάλεια της οικογένειάς του» προσθέτει η ίδια πηγή.

Η υποτιθέμενη σχέση της Αλίνα Καμπάεβα με τον Βλάντιμιρ Πούτιν ήρθε στο φως της δημοσιότητας το 2008, από ένα δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας Moskovsky Korrespondent. Το δημοσίευμα διαψεύστηκε και η εφημερίδα έκλεισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:39