search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:26
MENU CLOSE

Στοιχηματικό deal «νέας γενιάς» Intralot – Simplebet

08.10.2020 15:46
Στοιχηματικό deal «νέας γενιάς» Intralot - Simplebet - Media

 

Η Intralot ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με την Simplebet για να παρέχει νέες ευκαιρίες ζωντανού στοιχηματισμού σε Micro-Markets για τις αθλητικές διοργανώσεις NFL, MLB και NBA.

Η Simplebet είναι μια B2B εταιρία ανάπτυξης προϊόντων που χρησιμοποιεί τεχνολογίες machine learning και αυτοματισμού, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να στοιχηματίζουν ζωντανά κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε αθλητικού αγώνα σε Micro-Markets, αξιοποιώντας τη νέας γενιάς πλατφόρμας αθλητικού στοιχήματος Intralot Orion, προσφέροντας πολλαπλές και ελκυστικές ευκαιρίες στοιχηματισμού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι αποκλειστικές μηχανές τιμολόγησης Micro-Markets της Simplebet ενδυναμώνουν σε πραγματικό χρόνο τους μηχανισμούς προσφοράς του εν λόγω στοιχηματικού τύπου (π.χ. δημιουργία, τιμολόγηση και αποτελέσματα) και τις αποδόσεις για κάθε επιλογή.

Η Intralot και η Simplebet θα ξεκινήσουν να προσφέρουν τα προϊόντα τους για την διοργάνωση NFL αυτή τη σεζόν, στη συνέχεια για τη διοργάνωση MLB και αργότερα για την επόμενη σεζόν του NBA.

Σημειώνεται ότι η Intralot έχει ήδη υπογράψει συμβόλαια για την παροχή αθλητικού στοιχήματος στην Washington, D.C., την Μοντάνα και το New Hampshire. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η Intralot δραστηριοποιείται σε 42 κράτη και πολιτείες του κόσμου με ρυθμισμένη αγορά, με μέσο όρο 21,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε ετήσια στοιχήματα και θα συνεργαστεί με την Simplebet για την λειτουργία Micro-Markets σε παγκόσμιο επίπεδο μετά την αρχική έναρξη στις ΗΠΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:25