search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:43
MENU CLOSE

«Η αλητεία έχει και τα όριά της» – Η απάντηση της Ιωάννας Μάνδρου στις επικρίσεις για σχόλιο που έκανε για τη Μάγδα Φύσσα (Photo)

08.10.2020 17:23
«Η αλητεία έχει και τα όριά της» - Η απάντηση της Ιωάννας Μάνδρου στις επικρίσεις για σχόλιο που έκανε για τη Μάγδα Φύσσα (Photo) - Media

 

Σκληρή απάντηση στις επικρίσεις που διατυπώθηκαν σε βάρος της εξαιτίας σχολίων που έκανε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ για τη Μάγδα Φύσσα, έδωσε η έμπειρη δημοσιογράφος του δικαστικού ρεπορτάζ Ιωάννα Μάνδρου.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η κ. Μάνδρου, σημειώνει πως «δεν προέβην σε κανένα κοινωνικό ή άλλο διαχωρισμό για τη μητέρα Φύσσα».

Η ανάρτηση της κ. Μάνδρου:

«Λοιπόν. Ας αφήσουμε τη λάσπη και τα fake news. Ανήκω σε εκείνους που από την πρώτη στιγμή έχω δώσει δημοσιογραφικές μάχες για τη δίωξη της εγκληματικής δράσης της ΧΑ. Και με τα γραπτά μου και με τη δημόσια παρουσία μου σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. Προέρχομαι από αγροτική οικογένεια και έχω αγωνιστεί σκληρά στη ζωή μου.

Έχω αγωνιστεί ως δημοσιογράφος για το κράτος δικαίου και τα δικαιώματα των πολιτών. Η αλητεία έχει και όρια της.

Δεν προέβην σε κανένα κοινωνικό η άλλο διαχωρισμό για τη μητέρα Φύσσα στην οποία δημόσια και κατ επανάληψη έχω εκφράσει το σεβασμό μου, όπως έκανα και σήμερα το πρωί. Μίλησα για την εμφάνιση της για να καταδείξω το συγκροτημένο της προσωπικότητά της και επαίνεσα δημόσια την παρουσία της στη δίκη και ως μάνα και ως πολίτη και ως σύμβολο της αντιμετώπισης του ναζιστικού φαινομένου. Αλλού αυτά. Όχι σε μένα. Η αλητεία και η εκτόξευση λάσπης σε μένα δεν πιάνουν. Αλλού παιδιά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:38