25/01/2021 18:54:00

Λάκης Γαβαλάς: «Ο Μπερλουσκόνι με έκανε βόλτες με το σκάφος του, πήγαινα στη βίλα του»

Λάκης Γαβαλάς: «Ο Μπερλουσκόνι με έκανε βόλτες με το σκάφος του, πήγαινα στη βίλα του» - Media

 

Μια συνέντευξη εφ'ολης της ύλης παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος μεταξύ άλλων απάντησε γιατί θεωρεί τον εαυτό του celebrity αλλά και πώς αντιμετωπίζει την αρνητική κριτική. 

"Celebrity είναι όταν είσαι στις “Α list” του κόσμου, όταν τα πρώτα ονόματα σε καλούν κάπου διεθνώς, Λος Άντζελες, Κάννες, γιατί σε όλα αυτά έχω πάει κι έχω φωτογραφίες αποτυπωμένες, είμαι “Α list”… Άρα αυτομάτως ονομάζεσαι celebrity. Όχι ότι αυτό μου τροφοδοτεί κάτι ιδιαίτερο στον χαρακτήρα μου, εγώ αισθάνομαι το παιδί της διπλανής πόρτας.

Κάνω τηλεόραση χρόνια, άρα έχω ένα συνεχόμενο upgrade, επάνω στην καλλιτεχνική προίκα μου. Φοράω λαμπερά ρούχα, πολλές φορές πανάκριβα, τα οποία είτε μου τα δίνουν, είτε τ’ αγοράζω, είμαι συλλέκτης γυναικείων και ανδρικών τσαντών μεγάλων οίκων, για τους οποίους σχεδιάζω, κι όλα αυτά συνθέτουν ένα ιδιαίτερο άτομο, κατά τη δική μας ορολογία celebrity.

Γιατί όλα είναι ρόλοι, θα έκανα τον Ζαζά όλη μέρα; Τον κάνω για τις δύο ώρες στο θέατρο, μετά γίνομαι εκείνος που θα πάει στο εργαστήριο, που θα πρέπει να φτιάξω κάποια ρούχα “Lak”, ενώ μετά θα πάω να μιλήσω με τους μαθητές της σχολής που διδάσκω. Θα πάω σε μια ταβέρνα να φάω το τηγανητό μου, μια φορά στο τόσο, αλλά θ’ αγοράσω για να φάω και το καλύτερο χαβιάρι.

Έχω γαλουχηθεί στο εξωτερικό, ο Μπερλουσκόνι μ’ έκανε βόλτα με το σκάφος του στη Σαρδηνία, το 1980 και το 1985, πήγαινα στη βίλα του, μετά έγινε πρωθυπουργός κι είχα να κάνω με όλους τους μεγάλους εμπόρους, κατασκευαστές και σχεδιαστές… Αυτή είναι η ζωή μου. Δεν το επεδίωξα, ήρθε μόνο του, κι είμαι χορτασμένος από αυτό που λέμε “πρώτο τραπέζι”, δε με νοιάζει, γελάω. Θέλω να πάω στα μπουζούκια ή οπουδήποτε και να κάθομαι 10 θέσεις πίσω" ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενος στην αρνητική κριτική που δέχεται κατά καιρούς απάντησε ότι αν αυτή προέρχεται από άτομα που ο ίδιος δεν εκτιμά, δεν τον αφορά. 

«Αυτό που ασχολούνται μαζί μου… είναι φανταστικοί, τους ευχαριστώ. Θέλω να με κρίνουν άνθρωποι που έχουν κουλτούρα και νοημοσύνη περισσότερη από τη δική μου, για να μπορώ να βελτιωθώ μετά. Αν το λέει ένας κακός για να με εμπορευτεί, αυτό με τρελαίνει.

Ένας κριτικός από τη Θεσσαλονίκη έκανε μια κριτική, που στεναχωρήθηκα πολύ γιατί εγώ εκεί είχα ανοίξει 10 μαγαζιά κι έδωσα δουλειά σε πάρα πολλά άτομα. Ο άνθρωπος αυτός, είναι μια έχιδνα, με είδε στην παράσταση εκεί, την πρώτη μέρα, κι αντί να κρίνει αυτό που είδε, έγραψε ότι είμαι αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Ποιος είναι αυτός που μπορεί να με κρίνει; Ποια είναι αυτή η αμφιλεγόμενη προσωπικότητα; Έχω πέσει στο κρεβάτι μαζί του; Ήρθε να μου συστήσει καμιά ξαδέλφη του για την πιάσω γκόμενα ή κάποιον ξάδελφό του να τον κάνω κουμπάρο, για να κοιμάμαι μαζί του;

Είπε ότι πηγαίνω από κανάλι σε κανάλι και μιλάω σε αυτά τα τριτοκοσμικά, κι όλο αυτό έχει στο facebook του μόνο ένα like. Ποια είναι η δουλειά σου, ποιον πείθεις; Κανέναν, είσαι αλήτης, δεν είσαι καλός άνθρωπος. Αυτούς θα τους κάνω “Χ”, αφού πρώτα θα τους φέρω σε τάξη. Είμαι μια ζωή σε τάξη και δεν δέχομαι να μην είναι σε τάξη κάποιος που μιλάει για μένα»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.