search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:24
MENU CLOSE

Καλαμάτα: «Φορτισμένη» ατμόσφαιρα στα δικαστήρια – Εκατοντάδες Ρομά ζητούν δικαιοσύνη για την δολοφονία του 18χρονου (Photos)

09.10.2020 10:55
Καλαμάτα: «Φορτισμένη» ατμόσφαιρα στα δικαστήρια - Εκατοντάδες Ρομά ζητούν δικαιοσύνη για την δολοφονία του 18χρονου (Photos) - Media

 

«Φορτισμένη» είναι η ατμόσφαιρα από το πρωί στα δικαστήρια της Καλαμάτας όπου θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 63χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία για το θάνατο του 18χρονου Ρομα, στην Πιπερίτσα.

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς του νεαρού Ρομά είναι συγκεντρωμένοι έξω από το δικαστικό μεγαρο ζητώντας δικαιοσύνη και την προφυλάκιση του 63χρονου.

Αξίζει να σημειωθει ότι η μητέρα του 18χρονου Ρομα αναφέρει για ακόμα μια φορά την ύπαρξη και άλλου δράστη, υπονοώντας το γιο του 63χρονου ζητώντας να συλληφθεί και αυτός.

Σύμφωνα με τον 63χρονο, ο νεαρός Ρομά μπήκε στο σπίτι του για να κλέψει και εκείνος πυροβόλησε για εκφοβισμό στον αέρα.

Τότε ο άτυχος 18χρονος βρέθηκε στο έδαφος τραυματισμένος θανάσιμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:23