search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:02
MENU CLOSE

Δεν φαντάζεστε πού μπορεί να σας χρησιμεύσει το «τραπεζάκι» της πίτσας

09.10.2020 18:33
Δεν φαντάζεστε πού μπορεί να σας χρησιμεύσει το «τραπεζάκι» της πίτσας - Media

 

Επειδή δεν θέλουμε να αφήνουμε τίποτα να πηγαίνει χαμένο, αναζητάμε συνεχώς λύσεις, ακόμη και εναλλακτικές, για καθετί που πέφτει στα χέρια μας. Έτσι και με το πλαστικό στρογγυλό τραπεζάκι που βρίσκουμε μέσα στα κουτιά της πίτσας και που μέχρι πρόσφατα, αρκούμασταν να το ανακυκλώνουμε.

Μία γρήγορη έρευνα στο internet όμως, έδωσε μία τέλεια εναλλακτική χρήση, που προκάλεσε έκπληξη. Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε το πλαστικό τραπεζάκι και να μην το πετάξετε; Μα μετατρέποντας το σε βάση για το κινητό τηλέφωνο, έτσι ώστε να μπορείτε να το έχετε όρθιο δίπλα σας όσο μαγειρεύετε, για να διαβάζετε τα υλικά και την εκτέλεση των συνταγών ή να βλέπετε τα τέλεια μαγειρικά βίντεο στο YouTube.

Δεν έχετε παρά να αναποδογυρίσετε το «τραπεζάκι» στον πάγκο ή στο τραπέζι και να στερεώσετε το κινητό σε οριζόντια θέση ανάμεσα στα ποδαράκια του. Τόσο απλά!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:02