search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:24
MENU CLOSE

Πέθανε ο Ηλίας Τζουράς

10.10.2020 14:51
Πέθανε ο Ηλίας Τζουράς - Media

 

Τον Ηλία Τζουρά αποχαιρετά το Δίκτυο για τα Κοινωνικά και Πολιτικά Δικαιώματα.

Σε σχετική ανάρτηση στο facebook αναφέρεται:

“Ένας από τους πιο γλυκούς ανθρώπους του Κινήματος δεν είναι πια μαζί μας. Ο σύντροφος και φίλος Ηλίας Τζουράς πέθανε σήμερα το πρωί. Ο Ηλίας από τη δεκαετία του ’80 συμμετείχε στα κινήματα και τις πρωτοβουλίες της ανταγωνιστικής Αριστεράς, με ανιδιοτέλεια, αντικομφορμισμό και δημιουργικό πνεύμα.

Στις αριστερές συσπειρώσεις φοιτητών και τη ΣΑΦ τις δεκαετίας του ’80, στην πρωτοβουλία Ένα σχολείο για την Τσιάπας, στο Στέκι Μεταναστών, στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ, ο Ηλίας έκανε τη δική του διαδρομή με προορισμό την τόσο μακρινή και ταυτόχρονα τόσο κοντινή χειραφέτηση.

Δεν ήταν όμως μόνο ένας συνεπής αγωνιστής. Ήταν κι ένας πολύ ωραίος τύπος. Χαλαρός, ευπροσήγορος, συντροφικός, ευφυής και με πολύ χιούμορ, ένας άνθρωπος που χαιρόσουν να τον κάνεις παρέα. Θα μας λείψει. Δεν θα τον ξεχάσουμε.

Η κηδεία θα γίνει τη Δευτέρα στην Αγ. Τριάδα Χολαργού στις 3 μ.μ. και η ταφή στις 4 στο κοιμητήριο Χολαργού. Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15