search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:42
MENU CLOSE

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται κακοκαιρία «εξπρές» ικανή να «δώσει» πλημμύρες

11.10.2020 08:07
Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται κακοκαιρία «εξπρές» ικανή να «δώσει» πλημμύρες - Media

 

Σύντομης διάρκειας αλλά ισχυρό σε ένταση κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει τη Δευτέρα τη χώρα μας.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open, Κλέαρχο Μαρουσάκη, «βαρομετρικό χαμηλό από τη βόρεια Ιταλία συνοδευόμενο από μέτωπα κακοκαιρίας, αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα μας και από τα βορειοδυτικά από τις πρωινές – μεσημεριανές ώρες αύριο Δευτέρα με ισχυρές βροχές – καταιγίδες, χαλάζι αλλά και θυελλώδεις νοτιάδες».

Ο μετεωρολόγος έγραψε στο facebook:

«ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ “ΕΞΠΡΕΣ” ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Βαρομετρικό χαμηλό από τη βόρεια Ιταλία συνοδευόμενο από μέτωπα κακοκαιρίας, αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα μας και από τα βορειοδυτικά από τις πρωινές – μεσημεριανές ώρες αύριο Δευτέρα με ισχυρές βροχές – καταιγίδες, χαλάζι αλλά και θυελλώδεις νοτιάδες.

Σύμφωνα με τα δεδομένα από τα προγνωστικά μας μοντέλα, ένα γρήγορο πέρασμα από αυτά τα φαινόμενα θα δεχτούν οι περισσότερες περιοχές της χώρας μας. Από εκεί και μετά μεγάλη βαρύτητα θα πρέπει να δοθεί στο βόρειο και κεντρικό Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα, στη Θεσσαλία με έμφαση τα δυτικά και βόρεια τμήματα, στην ανατολική Μακεδονία, την Θράκη και τα νησιά του ανατολικού βορειοανατολικού Αιγαίου μιας και σε αυτές τις περιοχές εμφανίζεται υψηλός ο κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων ή άλλων προβλημάτων εξαιτίας της έντασης των φαινομένων.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:42