search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:37
MENU CLOSE

Κίνημα Αλλαγής: Απόδειξη πανικού το πρωτοσέλιδο της Αυγής

11.10.2020 11:04
ΚΙΝΑΛ για Σύνοδο Κορυφής: Η υποχωρητικότητα ανοίγει την όρεξη της Τουρκίας - Media

 

Aποδοκίμασε το Κινημα Αλλαγής το σημερινό πρωτοσέλιδο της Αυγής και με σχόλιο του Γραφείου Τύπου του κόμματος το χαρακτηρίζει άθλιο και απόδειξη πανικού του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα το Γραφείο Τύπου του ΚΙΝΑΛ αναφέρει: «Το άθλιο πρωτοσέλιδο της Αυγής, είναι απόδειξη του πανικού του ΣΥΡΙΖΑ. Το στίγμα για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι βαρύ, γιατί με τις αλλαγές του στον ποινικό κώδικα δεν στερούνται τα πολιτικά τους δικαιώματα οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής».

Επιπλέον τονίζει πως ο «διχαστικός λόγος συγκεκριμένων κομμάτων δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να επωασθεί και πάλι το αυγό του φιδιού κα το ζήσαμε και στο παρελθόν».

Σύμφωνα με το Κίνημα Αλλαγής οι δημοκρατικοί πολίτες απαιτούν «να κλείσουμε το δρόμο στους νεοναζί. Με πρώτο και άμεσο βήμα την ψήφιση της τροπολογίας μας, που αποκλείει τη συμμετοχή της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης στις εκλογές».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31