search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:09
MENU CLOSE

Το ποσό που θα λάβει ο Τσιτσιπάς για τη συμμετοχή του στο Ρολάν Γκαρός

11.10.2020 13:19
Το ποσό που θα λάβει ο Τσιτσιπάς για τη συμμετοχή του στο Ρολάν Γκαρός - Media

 

Μπορεί να αποκλείστηκε από τον τελικό, όμως ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, δεν θα φύγει με άδεια χέρια από το Παρίσι.

Το κατόρθωμά του, να φτάει στη φάση των ημιτελικών του Ρολάν Γκαρός, του εξασφάλισε το ουδόλως ευκαταφρόνητο ποσό των 425.250 ευρώ.

Όσο για την ήττα του, την απέδωσε στο γεγονός ότι στο τελευταίο σετ δεν ήταν σωματικά παρών. «Δυστυχώς, στο τέλος του αγώνα, “ξύπνησε” ένας τραυματισμός που είχα στην Ρώμη», δήλωσε ο Τσιτσιπάς, ο οποίος από την ερχόμενη Δευτέρα θα βρίσκεται στο Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης και πρόσθεσε: «Ηταν δύσκολο να τελειώσω τον αγώνα, συνεχίζοντας με μαχητικό πνεύμα. Αλλά έκανα το καλύτερο δυνατό. Είμαι ευτυχής που επέστρεψα από το 2-0 κι έμεινα στον αγώνα, όσο το δυνατόν περισσότερο. Ήταν μια ωραία επιστροφή, νομίζω ότι έπαιξα υπέροχο τένις μετά, εκτός από το πέμπτο σετ, για το οποίο το σώμα μου δεν ήταν έτοιμο. Δεν ήμουν, πλέον, σωματικά παρών. Είμαι χαρούμενος και λυπημένος ταυτόχρονα» σημείωσε.

Για την ιστορία, ο νικητής της διοργάνωσης θα λάβει το αστρονομικό ποσό των 1,6 εκατ. Ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:08