search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:41
MENU CLOSE

Roland Garros: Ο Ράφα Ναδάλ διέλυσε τον Τζόκοβιτς και ισοφάρισε τον Φέντερερ

11.10.2020 16:20
Roland Garros: Ο Ράφα Ναδάλ διέλυσε τον Τζόκοβιτς και ισοφάρισε τον Φέντερερ - Media

 

Τον λένε «βασιλιά στο χώμα» κι όχι άδικα…

Ο Ράφα Ναδάλ αποτελεί πλέον συνώνυμο του Roland Garros καθώς έφτασε στην κατάκτηση του 13ου τίτλου στο γαλλικό όπεν, όπου έχει υποστεί μόλις δύο ήττες σε 102 αγώνες! Ο Ισπανός τενίστας πανηγύρισε την 100ή νίκη του στο Παρίσι με επιβλητικό τρόπο καθώς ισοπέδωσε στον τελικό τον Νόβακ Τζόκοβιτς, νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη, με 3-0 σετ (6-0, 6-2, 7-5).

Κι έφτασε σε ένα πιο σημαντικό επίτευγμα καθώς πανηγύρισε έναν τίτλο Grand Slam για 20ή φορά στην καριέρα του ισοφαρίζοντας την εκπληκτική επίδοση του Ρότζερ Φέντερερ. Ο τίτλος για τον G.O.A.T., τον καλύτερο όλων των εποχών στο τένις, είναι υπόθεση του Ελβετού και του Ισπανού, δύο μεγάλων αντιπάλων στο κορτ τα τελευταία 15 χρόνια αλλά και δύο καλών φίλων…

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πάντως, ο οποίος έπεται με 17 Grand Slam συμπληρώντας την εκπληκτική τριάδα των λεγόμενων Big 3, που κυριαρχούν στα κορτ από το 2003 έχοντας κατακτήσει 57 από τα 71 τελευταία major τουρνουά, 

Στο πρώτο σετ ο Ναδάλ θέλησε να δείξει ξεκάθαρα ποιος είναι το αφεντικό στο χώμα. Και το έκανε με εκκωφαντικό και άκρως εντυπωσιακό τρόπο λες και έπαιζε απέναντι σε παίκτη που βρισκόταν πάνω από το… 100 στην παγκόσμια κατάταξη. Ο Ισπανός άρχισε το παιχνίδι με μπρέικ (1-0) και συνέχισε ακάθεκτος επιτυγχάνοντας άλλα δύο μπρέικ (0-3, 0-5) και φτάνοντας στην επικράτηση με 6-0 έπειτα από 48 λεπτά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:40