search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:01
MENU CLOSE

Μπογιόπουλος κατά Μαρκουλάκη: Βγάλε το σκασμό (Photo)

12.10.2020 06:04
Μπογιόπουλος κατά Μαρκουλάκη: Βγάλε το σκασμό (Photo)  - Media

 

Την ανάρτηση του ηθοποιού και σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στα Social Media για την απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής σχολίασε στη σελίδα του στο Facebook ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος. 

Ο δημοσιογράφος απευθυνόμενος προς τον ηθοποιό έγραψε: Τέτοιους πνευματικούς κολοσσούς χρειαζόμαστε: Να βλέπουν τις σβάστικες στα χέρια, τα μαχαίρια στα ναζιστικά χέρια, το αίμα στα ναζιστικά μαχαίρια, κι αυτοί (οι κολοσσοί) να βγάζουν τον σκασμό. Και μετά να επιχειρούν κιόλας να δικαιολογήσουν τον σκασμό τους με την ηχηρή παπαριά τους. Αντί να συνεχίζουν αυτό που τους αρμόζει: να βγάζουν τον σκασμό. 

Ο γνωστός ηθοποιός είχε σχολιάσει: Τώρα, επιτέλους μπορούμε να πούμε: Δεν είναι αθώοι. Όχι επειδή το ζήτησε η ελληνική κοινωνία. Αλλά επειδή αποφάνθηκε η ελληνική δικαιοσύνη. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30