search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:42
MENU CLOSE

«Βρομερή» παραδοχή: Το 20% των ανδρών δεν αλλάζει εσώρουχο κάθε μέρα

12.10.2020 07:13
«Βρομερή» παραδοχή: Το 20% των ανδρών δεν αλλάζει εσώρουχο κάθε μέρα - Media

 

«Ανατριχιαστικά» και εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα μιας έρευνας από το OnBuy, ένα online κατάστημα με έδρα τη Βρετανία.

Σύμφωνα λοιπόν με την συγκεκριμένη έρευνα, το 22% των ανδρών παραδέχεται ότι δεν αλλάζει κάθε μέρα εσώρουχο, ενώ και οι γυναίκες δεν τα πάνε και πολύ καλύτερα, αφού ένα 18% ομολογεί το ίδιο!

Το πραγματικό σοκ, ωστόσο, είναι πως 1 στους 20 λέει ότι φοράει τα εσώρουχά του περισσότερες από πέντε φορές πριν τα πλύνει! 

Αντίστοιχα, για τις γυναίκες ο αριθμός αυτός είναι στο 7%. 

Η μελέτη, από το OnBuy, ρώτησε 2.790 άνδρες και γυναίκες, προκειμένου να μάθει τις συνήθειες υγιεινής τους. 

Από αυτούς, δε, που παραδέχτηκαν ότι δεν αλλάζουν καθημερινά τα εσώρουχά τους, το 76% των ανδρών και το 69% των γυναικών δήλωσαν ότι τα γυρίζουν ανάποδα για μια «καθαρότερη αίσθηση»! 

Η έρευνα διαπίστωσε, επίσης, ότι το 13% των ανδρών και το 4% των γυναικών κρατούν τα παλιά τους εσώρουχα για περισσότερα από τρία χρόνια, ενώ το 40% των ανδρών και το 55% των γυναικών τα αντικαθιστούν ετησίως. 

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24