search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:18
MENU CLOSE

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Πογιάτος

12.10.2020 11:46
Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Πογιάτος - Media

 

Με μία λιτή ανακοίνωση, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έριξε τους «τίτλους τέλους» στη -σύντομη- συνεργασία της με τον Ντάνι Πογιάτος.

Ο Ισπανός τεχνικός αποτελεί παρελθόν μετά από μόλις τρία επίσημα παιχνίδια στον «πράσινο» πάγκο, με απολογισμό μία ισοπαλία και δύο ήττες.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, κ. Ντάνι Πογιάτος. Τα αρνητικά αποτελέσματα και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν βοήθησαν να συνεχιστεί η κοινή μας πορεία. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του» αναφέρει η ανακοίνωση του «τριφυλλιού».

Πλέον στον Παναθηναϊκό στρέφονται στην εύρεση του αντικαταστάτη του, με το όνομα του Λάζλο Μπόλονι να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα και να φαντάζει αυτή τη στιγμή ως το πρώτο φαβορί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:18