search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:45
MENU CLOSE

Μύδροι Δένδια κατά Τουρκίας: Λειτουργεί ως υπονομευτής της ειρήνης και της σταθερότητας

12.10.2020 12:29
Μύδροι Δένδια κατά Τουρκίας: Λειτουργεί ως υπονομευτής της ειρήνης και της σταθερότητας - Media

 

Ιδιαίτερα αυστηρό ύφος κατά της Τουρκίας μεταχειρίστηκε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας μετά το τέλος της συνεδρίασης του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, το οποίο ασχολήθηκε με τις νέες προκλητικές ενέργειες της Άγκυρας σε Κύπρο και Αιγαίο.

Ο κ. Δένδιας υπογράμμισε ότι «είχα σήμερα την ευκαιρία να ενημερώσω τους συναδέλφους μου στο Συμβούλιο, σχετικά με τις νέες παράνομες δραστηριότητες της Τουρκίας εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, νότια του Καστελορίζου.

Εξήγησα επίσης το προφανές: ποιος είναι ο κοινός παρονομαστής σε όλες τις προβληματικές καταστάσεις στην περιοχή: Ναγκόρνο-Καραμπάχ, Συρία, Ιράκ, Κύπρος, Νοτιοανατολική Μεσόγειος. Ο κοινός παρονομαστής είναι η Τουρκία.

Η Τουρκία ενεργεί ως ο υπονομευτής της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή. Ενάντια στο Διεθνές Δίκαιο, ενάντια στα Συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:44