search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:37
MENU CLOSE

Το νέο κουτάβι της δείχνει η Τζένιφερ Άνιστον – Ο Λόρδος Τσέστερφιλντ (Video)

12.10.2020 13:49
Το νέο κουτάβι της δείχνει η Τζένιφερ Άνιστον – Ο Λόρδος Τσέστερφιλντ (Video) - Media

 

Νέο μέλος στην οικογένεια της Τζένιφερ Ανιστον, ο «Λόρδος Τσέστερφιλντ». Ενα υπέροχο κουτάβι που κοιμήθηκε με τη λιχουδιά στο στόμα και ζάλισε το Instagram.

Η Τζένιφερ Ανιστον έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα σκυλάκια. Και τις τελευταίες ημέρες έχει νέο μέλος στην οικογένεια, αφού μόλις υιοθέτηση από καταφύγιο ζώων ένα γλυκύτατο λευκό κουτάβι. Και μόλις χθες θέλησε να τον συστήσει σοτυς 35,7 εκατ. followers της.

«Γεια σας, θα ήθελα να σας παρουσιάσω το νεότερο μέλος της οικογένειάς μας. Αυτός είναι ο (πολύ κουρασμένος) Λόρδος Τσέστερφιλντ. Έκλεψε την καρδιά μου από την πρώτη στιγμή. Τεράστιο ευχαριστώ στο @wagmorpets για την απίστευτη δουλειά που κάνουν. Είμαι ευγνώμων για τη φροντίδα που παρέχεται στα ζωάκια που σώζετε και που τους βρίσκετε τα παντοτινά τους σπίτια», έγραψε στη λεζάντα η Τζένιφερ Ανιστον, ενώ στο βίντεο ακούγεται να λέει: «Τσέστερφιλντ, κοιμήθηκε με το κόκκαλο στο στόμα; Νομίζω ναι…».

Στo βίντεο ο Λόρδος Τσέστερφιλντ κοιμάται εξαντλημένος από το παιχνίδι στον καναπέ της ηθοποιού με την λιχουδιά στο στόμα… Το βίντεο έχει ξεπεράσει τα 6,7 εκατ. προβολές. Τα δε σχόλια, χιλιάδες. Ξεχωρίζουν αυτά των διάσημων φίλων της Τζένιφερ Ανιστον, όπως της Τζούλιαν Μουρ, της Ρίτα Γουίλσον, της Πόπι Ντελεβίν, της Μίλι Μπόμπι Μπράουν, της Μαρία Σαράποβα, της Κιάρα Φεράνι….

Η Τζένιφερ Ανιστον πέρα από τον Λόρδο έχει άλλα δύο σκυλάκια, τη Σόφι, ένα πιτμπουλ και τον και τον Clyde. Ο Clyde είναι ο κύριος παρακάτω:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Girl’s best friend… bring Clyde to work day.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:37