search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:21
MENU CLOSE

Άσλεϊ Γκράχαμ: Ξυπνάω με πανικό και ψάχνω το μωρό μου μέσα στη νύχτα (Video)

12.10.2020 14:08
Οργισμένη η Άσλι Γκρέιαμ: Δεν είμαι όμορφη για «μεγάλο κορίτσι», είμαι όμορφη, τελεία! (Video) - Media

 

Η Άσλεϊ Γκράχαμ δημοσίευσε ένα βίντεο στα Instastories, όπου τη βλέπουμε να θηλάζει τον γιο της, Ισαάκ.

Πριν από λίγες ώρες, η Άσλεϊ Γκράχαμ ανέβασε ένα βίντεο στα stories στο Instagram, στην οποία τη βλέπουμε χαρούμενη, να θηλάζει το μωρό της. Ο γιος της γεννήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και το πλήρες όνομά του είναι Ισάακ Μενελίκ Τζιοβάννι Έρβιν.

Είναι το πρώτο παιδί της Άσλεϊ Γκράχαμ -ένα από τα πιο διάσημα plus size μοντέλα στον κόσμο- και του συζύγου της Τζάστιν, με τον οποίο είναι παντρεμένοι εδώ και μια δεκαετία και γνωρίστηκαν στην εκκλησία.

Η Άσλεϊ Γκράχαμ συχνά μοιράζεται με τους πάνω από 16 εκατομμύρια followers της στιγμές από την καθημερινότητά της με το μωρό. Αυτή τη φορά, το μοντέλο μοιράστηκε με τους fans ένα βίντεο, στο οποίο θηλάζει τον Ισαάκ.

«Ο Ισαάκ έχει μάθει να κοιμάται μόνος του. Τον κοιμίζω στις 8 και πάω για ύπνο, αλλά συνήθως μεταξύ 12:30 και 4:30 το πρωί, με πιάνει αυτό που ο σύζυγός μου αποκαλεί “βραδινός τρόμος”. Μέσα στον ύπνο μου ψάχνω το παιδί μου. Λέω “Που είναι ο Ισαάκ; Που είναι;”. Κοιτάω κάτω από το κρεβάτι, γυρνάω τον σύζυγό μου ανάποδα, ανάβω τα φώτα. Μου συμβαίνει κάθε βράδυ. Τι είναι αυτό;» είπε το μοντέλο όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Red Table Talk.

Η κλινική ψυχολόγος Dr. Ramani Durvasula την καθησύχασε, λέγοντας ότι είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό.τ

«Το σώμα σου κάνει αυτό που είναι προορισμένο να κάνει. «Τον πρώτο ίσως και τα πρώτα δύο χρόνια από τότε που γεννάς, τα επίπεδα κορτιζόλης είναι αυξημένα. Για τις νέες μαμάδες, αυτό σημαίνει ότι γίνονται αυτόματα πιο alert, ειδικά κατά τη διάρκεια της νύχτας».

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:20