search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:17
MENU CLOSE

Σελίνα Γκόμεζ: Παραλίγο να πάθω κατάθλιψη στην καραντίνα (Video)

12.10.2020 14:33
Σελίνα Γκόμεζ: Παραλίγο να πάθω κατάθλιψη στην καραντίνα (Video) - Media

 

Η Selena Gomez υποστηρίζει ότι ήρθε αντιμέτωπη με «λίγη κατάθλιψη» εν μέσω της έναρξης πανδημίας του κορωνοϊού.

Η 28χρονη τραγουδίστρια μίλησε στο Instagram Live με τον Δρ. Vivek Murthy, ο οποίος υπηρέτησε ως Γενικός Χειρουργός από το 2014 έως το 2017, για να σηματοδοτήσει την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας το Σάββατο.

«Στην αρχή, δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω τόσο καλά. Είχα κάπως κατάθλιψη», είπε η σταρ. «Η δουλειά μου είναι πολλά ταξίδια, συνδέοντας με ανθρώπους, κάνοντας τους ανθρώπους ευτυχισμένους, και αυτό με κάνει ευτυχισμένη, οπότε ήταν ένας αγώνας» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, είπε ότι τα πράγματα βελτιώθηκαν σταδιακά καθώς επικεντρώθηκε στην εργασία της και είχε ένα ισχυρό δίκτυο υποστήριξης.

«Πήγα σε ένα μέρος για να γράφω και να είμαι δραστήρια. Με ανάγκασε να έχω εκείνο τον χρόνο», είπε. «Έχω καταφέρει να περνάω χρόνο με αυτούς τους ποιοτικούς ανθρώπους πολύ περισσότερο από ποτέ, και περνάω πολύ περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου» συμπλήρωσε.

Η Gomez είπε ότι βλέποντας τα έργα της να ενώνονται και να επιστρέφουν στην ηχογράφηση βοήθησαν στην ανακούφιση της πίεσης εν μέσω των δύσκολων καιρών.

«Σιγά-σιγά, προς το τέλος … τα πράγματα που κάνω βγαίνουν και αυτό ήταν εξαιρετικά συναρπαστικό για μένα … και πρόσφατα, κατάφερα να πάω στο στούντιο», είπε.

Συνέχισε: «Άρα θα έλεγα τώρα, βγαίνω πλήρως και απλά νομίζω ότι έπρεπε να το χειριστώ με τον τρόπο που χρειαζόταν να το χειριστώ και ο χρόνος με τους σωστούς ανθρώπους και έκανα τα σωστά πράγματα και κάνοντας τα σωστά βήματα για να μην τρελαθώ».

Επιπλέον, ανέφερε ότι χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της για να προωθήσει τη χρηματοδότηση της ψυχικής υγείας: «Έχω εργαστεί σε προσωπικά πράγματα όπως μια γραμμή ομορφιάς που έχει στόχο να φτάσει τα 100 εκατομμύρια δολάρια σε 10 χρόνια για την ψυχική υγεία».

Ο Δρ Murthy είπε ότι «τα υψηλά ποσοστά μοναξιάς και κατάθλιψης και άγχους» έχουν κάνει τα πράγματα «χειρότερα για τους ανθρώπους σε αυτήν την πανδημία», κατά την οποία είναι στάνταρ η παραμονή στο σπίτι, οι χώροι εργασίας απομονώνονται ή κλείνουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59