search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:26
MENU CLOSE

Ο Πύρρος Δήμας διορθώνει την Έλενα Ακρίτα: Δεν είμαι αλβανικής καταγωγής

12.10.2020 15:55
Συγκλονίζει ο Πύρρος Δήμας: Έχασα τον κουμπάρο μου από κορωνοϊό - Θα κάνω το εμβόλιο - Media
Μια αποστροφή του λόγου σε άρθρο της γνωστής δημοσιογράφου, Έλενας Ακρίτα, προκάλεσε την αντίδραση του Πύρρου Δήμα, παρότι το άρθρο επαινούσε τη στάση του εντός Βουλής, όταν βρέθηκε μπροστά στα μέλη του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, ως βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.
 
Σε άρθρο της στην εφημερίδα «Τα Νέα» η Έλενα Ακρίτα αναφέρθηκε με θετικό τρόπο σ’ ένα περιστατικό που είχε γίνει μεταξύ του Πύρρου Δήμα και βουλευτών της Χρυσής Αυγής, πριν από 5,5 σχεδόν χρόνια. Έγραψε συγκεκριμένα: «Τιμητική μνεία στον Πύρρο Δήμα. Το 2014, όταν ο βουλευτής Νίκος Μίχος σηκώνεται να πλακώσει τον Πέτρο Τατσόπουλο, ο Δήμας, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τότε, ορμάει και του κόβει τον δρόμο, λέγοντάς του να μην τολμήσει να προχωρήσει ούτε βήμα. Ο Μίχος λουφάζει κι ο Κασιδιάρης τον τραβάει κακήν κακώς πίσω στα έδρανα. Ο αλβανικής καταγωγής πρωταθλητής μας -ναι, έχει σημασία- με τη στάση του δίνει ένα μάθημα δημοκρατίας σε όλο το ελληνικό Κοινοβούλιο. Τιμητική μνεία στον Πέτρο Τατσόπουλο».
 
Η αναφορά ωστόσο σε «αλβανική καταγωγή» του Ολυμπιονίκη και πρώην βουλευτή, προκάλεσε την αντίδραση του Πύρρου Δήμα ο οποίος -όπως αποκάλυψε η ενημερωτική πύλη himara.gr– απέστειλε μήνυμα στην Έλενα Ακρίτα, στο οποίο της αναφέρει: «Γεια σας κυρία Ακρίτα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αναφορά σας στο πρόσωπο μου στο άρθρο σας στα “Νέα”. Επιτρέψτε μου μόνο μία διόρθωση. Δεν είμαι αλβανικής καταγωγής. Είμαι Έλληνας που γεννήθηκε στην Αλβανία, παιδί́ της μειονότητας. Ασφαλώς θα έγινε εκ παραδρομής, απλώς ήθελα να το επισημάνω. Να είστε καλά και σας ευχαριστώ πολύ».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15