search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:11
MENU CLOSE

Βόλος: Έκανε το σπίτι της πρώην συζύγου του… παλέτα ζωγραφικής για εκδίκηση!

13.10.2020 06:18
Βόλος: Ζήτησε από ραδιοταξί να του κάνει νυχτερινά ψώνια - Σοκολάτες, σουβλάκια και... προφυλακτικά στη λίστα  - Media

 

Σε … παλέτα ζωγραφικής αποφάσισε να μετατρέψει το σπίτι της πρώην συζύγου του στη Ν. Ιωνία, ένας 47χρονος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος καταδικάστηκε ερήμην από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 6 Αυγούστου 2017, ο 47χρονος, για να εκδικηθεί την Ουκρανικής καταγωγής 41χρονη πρώην σύζυγό του, έβαψε με λαδομπογιά διαφόρων χρωμάτων και τσιμεντόχρωμα τους εξωτερικούς τοίχους μονοκατοικίας, πόρτες, πατζούρια και τις εξωτερικές μονάδες κλιματισμού.

Στο δικαστήριο, όπως αναφέρει το magnesianews.gr, βρέθηκε η γυναίκα που κατέθεσε ότι το σπίτι στη Ν. Ιωνία είναι εξοχική της κατοικία και όταν, κάποια στιγμή πήγε για να μείνει, το αντίκρισε βαμμένο με διάφορα χρώματα.

Όπως είπε η ίδια προσπάθησε να το καθαρίσει, αλλά δεν τα κατάφερε και υπέστη οικονομική ζημιά για να το φέρει στην πρότερη κατάσταση.

Εκτίμησε δε ότι ο άνδρας της «έβαψε» το σπίτι για να την εκδικηθεί που χώρισαν.

Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο και καταδικάστηκε ερήμην.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:09