search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:00
MENU CLOSE

Διπλό φονικό στο Λουτράκι: Τι κρύβεται πίσω από τη μανία του δράστη – Η ΕΛΑΣ «δένει» τον βασικό ύποπτο

13.10.2020 08:08
Διπλό φονικό στο Λουτράκι: Τι κρύβεται πίσω από τη μανία του δράστη - Η ΕΛΑΣ «δένει» τον βασικό ύποπτο - Media

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση της διπλής ανθρωποκτονίας στο Φλάμπουρο Λουτρακίου. Να προσθέσουμε ότι χθες αργά το βράδυ ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση των ευρημάτων από τα κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών
και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής & Ιδιοκτησίας / Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και από σήμερα το πρωί θα ξεκινήσει η αξιοποίηση των ευρημάτων. 

Χθες το βράδυ παραδόθηκε και το κλειδί στον ιδιοκτήτη της εξοχικής κατοικίας για να προχωρήσει από σήμερα στην αποκατάσταση του χώρου. 

Βασικός ύποπτος τώρα είναι ένας αλλοδαπός συνομήλικος άντρας της άτυχης γυναίκας που διατηρούσαν σχέση και πρόσφατα είχαν χωρίσει.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η κατάθεση της φίλης της 43χρονης γυναίκας. Εδώ λοιπόν έχουμε όχι μία αλλά και άλλες καταθέσεις που μιλούν για την σχέση που είχε η άτυχη γυναίκα με τον αλλοδαπό και τους είχε εκμυστηρευτεί η ίδια αρκετά προσωπικά μυστικά όπως ότι δεν δεχόταν αυτόν τον χωρισμό.

Οι αρχές τώρα, από την Κυριακή το μεσημέρι που ξεκίνησαν να τον αναζητούν δεν τον έχουν εντοπίσει ακόμα. Σαν να άνοιξε η γη και τον κατάπιε…  

Οι αρχές πάντως είναι αισιόδοξοι αφού είναι κοντά στα ίχνη του ότι πολύ σύντομα εάν δεν εμφανιστεί μόνος του θα τον συλλάβουν ως βασικό ύποπτο.

Οι αστυνομικοί από τα στοιχεία που έχουν μέχρι τώρα συγκεντρώσει εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα σε αναμονή και των εργαστηριακών αποτελεσμάτωναπό τον χώρο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο θάνατος των δύο θυμάτων προήλθε κυρίως από τα πολλαπλά τραύματα στα κεφάλια τους από αιχμηρό αντικείμενο. Το αντικείμενο όμως παραμένει άφαντο. Οι αστυνομικοί χτενίζουν την περιοχή για να βρουν το αντικείμενο που χρησιμοποίησε ο δράστης για την πράξη του για να δέσουν την υπόθεση και έτσι οι ενδείξεις που έχουν να γίνουν αποδείξεις και να συμπληρώσουν το πάζλ την διπλής φρικτής δολοφονίας.   

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του korinthosNews ο δράστης φέρεται να αιφνιδίασε το ζευγάρι που δεν πρόλαβε να αντιδράσει αφού ο εσωτερικός χώρος είναι πολύ μικρός με ένα δωμάτιο και δεν δείχνει ότι προηγηθεί συμπλοκή η πάλη .

Η τουαλέτα και το μπάνιο είναι έξω από την οικία.  Να προσθέσουμε ότι κατάθεση έχει δώσει στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου που μένει η 20χρονη κόρη της άτυχης γυναίκας ενώ χθες αναμενόταν να έρθει στην Κόρινθο για την τυπική αναγνώριση.

Ο 42χρονος φαρμακοποιός ήταν ελεύθερος και  αναγνωρίστηκε από την μητέρα του που ζει στο Λουτράκι και την Αδερφή του που ήρθε για αυτό το σκοπό από την Βόρεια Ελλάδα όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της υγείας. 

Τι πυροδότησε την μανία του δράστη

Τη μανία του δράστη πυροδότησε όπως όλα δείχνουν η διακοπή της ερωτικής σχέσης που είχε με την 43χρονη, η οποία έμενε μόνιμα στο Λουτράκι και εργαζόταν ως μασέζ.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί, ο σεσημασμένος Αλβανός φέρεται να την παρενοχλούσε συχνά τον τελευταίο καιρό και δεν αποδεχόταν για κανένα λόγο τον χωρισμό τους. Η 43χρονη παλαιότερα ήταν παντρεμένη με γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου με τον οποίο έχει αποκτήσει και την 20χρονη σήμερα κόρη της.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο πρώην σύζυγός της από τον οποίο φαίνεται να απέκτησε μεγάλη περιουσία μετά το διαζύγιό τους, είναι ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων και ενός καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού είχε επίσης στενές επαφές τα τελευταία χρόνια στο νησί των ανέμων καθώς εργαζόταν εκεί περιστασιακά.

Πηγή korinthosnews.gr

                                         

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:00