search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:36
MENU CLOSE

Ντέμι Λοβάτο: Δεν την αφήνει σε ησυχία ο πρώην αρραβωνιαστικός της

13.10.2020 14:04
Ντέμι Λοβάτο: Όχι μόνο συμφιλιώθηκε, αλλά και... στολίζει τις ραγάδες της (Photos) - Media

 

Η Demi Lovato φέρεται να έχει ζητήσει τη συμβουλή των δικηγόρων της, καθώς συνεχίζει να έρχεται αντιμέτωπη με τον πρώην της Max Ehrich, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν την έχει αφήσει στην ησυχία της το τέλος της σχέσης τους για δύο μήνες.

«Αντιμετωπίζει κάθε είδους προβλήματα με τον Max να μην την αφήνει μόνη», είπε μια πηγή στο E!News.

Ο 29χρονος Max φέρεται να προσπαθεί να επικοινωνήσει με τους φίλους και την οικογένειά της, οι οποίοι τον έχουν μπλοκάρει.

«Προσπαθούσε να έρθει σε επαφή με την οικογένεια και τους φίλους της και όλοι τον εμπόδισαν», συνέχισε η πηγή. «Ήρθε σε επαφή με δικηγόρους τώρα για το τι πρέπει να κάνει» συμπλήρωσε.

Ο Max δεν έχει αποφύγει να μοιραστεί τις σκέψεις του, υποστηρίζοντας ακόμη και ότι η Demi χρησιμοποίησε τον χωρισμό τους ως κόλπο διαφήμισης στις αρχές του μήνα.

Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι έμαθε για τον χωρισμό αφού το διάβασε στα μέσα ενημέρωσης και είπε ότι «είναι απλώς το πιο τρελό πράγμα.

«Αυτή είναι η πιο παράξενη εμπειρία που ελπίζω ότι κανείς δεν πρέπει να βιώσει ποτέ. Επειδή σε κανένα άτομο δεν αξίζει να νιώσει έτσι» τόνισε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:35