search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:42
MENU CLOSE

Καταστηματάρχης πυροβολεί και σκοτώνει τους τρεις ληστές που έκλεβαν το μαγαζί του (Video)

13.10.2020 15:33
Καταστηματάρχης πυροβολεί και σκοτώνει τους τρεις ληστές που έκλεβαν το μαγαζί του (Video)  - Media

 

Οι τρεις άνδρες μπήκαν στο κατάστημα ανδρικών ρούχων στην πόλη Σοροκάμπα έξω από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας και αρχικά προσποιήθηκαν ότι ήταν πελάτες και ότι δεν γνώριζε ο ένας τον άλλον. Η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος κατέγραψε το θάνατο τους.
Ο ένας από τους τρεις πλησιάζει το ταμείο και βγάζει το πιστόλι του ενώ το ίδιο κάνουν και οι υπόλοιποι δύο. Ζητάνε τα χρήματα του ταμείου. Τότε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δίχως να φοβηθεί τραβάει και εκείνος το πιστόλι του που είχε μέσα από το παντελόνι του. 
Για ελάχιστα δευτερόλεπτα ληστές και ιδιοκτήτης λογομαχούν. Ξαφνικά ο ένας από τους ληστές πυροβολεί τον ιδιοκτήτη. Η σφαίρα πέρασε δίπλα του και έκανε θρύψαλα έναν καθρέπτη. Τότε ο ιδιοκτήτης άρχισε να πυροβολεί και εκείνος. 
Οι δυο από τους τρεις ληστές πέθαναν μέσα στο κατάστημα – φαίνεται καθαρά στην κάμερα ότι τους αποτελειώνει ο καταστηματάρχης- ενώ ο τρίτος αιμόφυρτος σύρθηκε έξω από την πόρτα μέχρι το πεζοδρόμιο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. 
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:42