search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:09
MENU CLOSE

Από το «ένοχος» στα ισόβια για τη δολοφονία της Σούζαν Ίτον

13.10.2020 17:26
Από το «ένοχος» στα ισόβια για τη δολοφονία της Σούζαν Ίτον - Media
 
Ποινή ισόβιας κάθειρξης στον 28χρονο Γ.Π. για την ανθρωποκτονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον και 13 έτη για τον βιασμό της, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου.
 
Νωρίτερα ο 28χρονος είχε κριθεί ομόφωνα ένοχος για την κατηγορία της δολοφονίας της άτυχης βιολόγου και κατά πλειοψηφία ένοχος (μειοψήφισε ένας ένορκος) για την κατηγορία του βιασμού της άτυχης γυναίκας.
 
Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε ελαφρυντικά και έτσι δεν γλύτωσε τα ισόβια.
 
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο 28χρονος Γ.Π ξεκίνησε την απολογία του ζητώντας συγνώμη και περιγράφοντας πολύ διαφορετικές τις συνθήκες θανάτου της 60χρονης μοριακής βιολόγου σε σχέση με όσα είχε ήδη καταθέσει.
 
Έκανε λόγο για ένα ατύχημα και όχι μια δολοφονία, αρνήθηκε οποιοδήποτε σεξουαλικό κίνητρο,παρά τις καταθέσεις του περί τριπλού βιασμού της άτυχης γυναίκας και έκανε λόγο για πίεση που αισθάνθηκε από την Αστυνομία,εξαιτίας της οποίας έλεγε «ναι σε όλα».
 
Πηγή: cretalive.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10