search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:00
MENU CLOSE

Τρομακτικό τροχαίο στην Καλιφόρνια: SUV μετά από «τρελή πορεία» έπεσε σε εστιατόριο – Μία νεκρή και επτά τραυματίες (Photos/Videos)

14.10.2020 06:41
Τρομακτικό τροχαίο στην Καλιφόρνια: SUV μετά από «τρελή πορεία» έπεσε σε εστιατόριο - Μία νεκρή και επτά τραυματίες (Photos/Videos) - Media

 

Ένα τρομακτικό δυστύχημα με μια γυναίκα να χάνει τη ζωή της σημειώθηκε στην Καλιφόρνια όταν ο οδηγός ενός SUV αντί να πατήσει φρένο, πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη πάνω σε ένα γεμάτο εστιατόριο.

Στο βίντεο διακρίνεται το «τρελό» SUV να διασχίζει κάθετα μια λεωφόρο στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια την περασμένη Κυριακή και να πέφτει ανεξέλεγκτο πάνω στους θαμώνες εστιατορίου, που είχε βγάλει τραπέζια στο πάρκινγκ εμπορικού κέντρου. Ακολούθησαν σκηνές αλλοφροσύνης με τους πελάτες να ουρλιάζουν από τον πανικό τους καθώς κείτονταν αιμόφυρτοι στο έδαφος τραυματίες.

Μια γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της αργότερα στο νοσοκομείο, ενώ τραυματίστηκαν κι άλλα επτά άτομα.

Η αστυνομία ερευνά αν ο 69χρονος οδηγός, που νοσηλεύεται επίσης με ελαφρά τραύματα, αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα υγείας πριν το τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:00