search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:11
MENU CLOSE

Μέγκαν Μαρκλ: «Τα socal media προκαλούν εθισμό όπως και τα ναρκωτικά»

14.10.2020 07:44
Μέγκαν Μαρκλ: «Τα socal media προκαλούν εθισμό όπως και τα ναρκωτικά» - Media

 

Τον προβληματισμό της για τη νέα γενιά που όπως υποστήριξε είναι εθισμένη στα social media εξέφρασε η Μέγκαν Μαρκλ, παρομοιάζοντας μάλιστα την ανάγκη αυτή με την εξάρτηση από τα ναρκωτικά. 

«Τα άτομα που είναι εθισμένα στα ναρκωτικά ονομάζονται χρήστες και τα άτομα που βρίσκονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ονομάζονται χρήστες. Υπάρχουν κάτι αλγόριθμοι που δημιουργούν αυτή την εμμονή και πιστεύω ότι όλο αυτό είναι κάτι πολύ ανθυγιεινό για πολλούς ανθρώπους. Ανησυχώ για τους ανθρώπους της νεότερης γενιάς που έχουν εμμονή με τα social τα οποία αποτελούν μέρος της καθημερινής τους κουλτούρας. Για παρά πολλούς είναι εθισμός.

Έχουν την ίδια ικανότητα να προκαλούν εθισμό όπως και τα ναρκωτικά» δ’ηλωσε μεταξύ άλλων η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, κατά τη διάρκεια της τελευταίας της εμφάνισης στην εικονική σύνοδο της Fortune’s Most Powerful Women Next Gen, ξεχνώντας μάλλον ότι και η ίδια στο πρόσφατο παρελθόν της υπήρξε ενεργός χρήστης των social media.

Αναφερόμενη, πάντως, στο σήμερα η 39χρονη είπε πως συνειδητά έχει επιλέξει, πλέον, να μη διατηρεί κάποιο λογαριασμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:11