28/11/2020 02:02:48

Νίκος Μάνεσης - Ελεονώρα Μελέτη: Ολοκληρώθηκε και τυπικά η συνεργασία τους

Νίκος Μάνεσης - Ελεονώρα Μελέτη: Ολοκληρώθηκε και τυπικά η συνεργασία τους - Media

 

Τον τελευταίο καιρό οι φήμες για τη μεταξύ τους κόντρα ήταν έντονες, χωρίς ωστόσο να υπάρχει μια πιο επίσημη τοποθέτηση σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας τους.  Ο λόγος για την Ελεωνόρα Μελέτη και τον Νίκο Μάνεση οι οποίοι όπως όλα δείχνουν, χωρίζουν τους δρόμους τους επαγγελματικά.

Συγκεκριμένα, όπως ειπώθηκε στο Πρωινό, ανακοινώθηκε και τυπικά από τον Alpha στην παρουσιάστρια το τέλος της συνεργασίας της με τον Νίκο Μάνεση στην εκπομπή «Ώρα για Μελέτη».

«Υπάρχουν νεότερες πληροφορίες σχετικά με το ρεπορτάζ. Η Ελεονώρα Μελέτη είχε σειρά επαφών τις τελευταίες μέρες με διευθυντικά στελέχη του Alpha και χθες το απόγευμα της ανακοινώθηκε και τυπικά η λήξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Μάνεση. Η επιμέλεια της εκπομπής περνάει και τυπικά στη γενική διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης. Με αυτά τα άτομα θα έχει από εδώ και πέρα επαφές η Ελεονώρα Μελέτη. Θα έχει περισσότερο λόγο στην επιμέλεια της εκπομπής της και θα γίνουν τις επόμενες ημέρες και κάποιες διορθωτικές κινήσεις προς την κατεύθυνση που επιθυμεί η Ελεονώρα Μελέτη», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Τον τελευταίο καιρό υπήρχαν αιχμηρές τοποθετήσεις εκατέρωθεν, ενώ αίσθηση προκάλεσε και η παραίτηση της δημοσιογράφου Τίνας Μιχαηλίδου από τον σταθμό. Οπότε το τυπικό τέλος στη συνεργασία τους ήταν, μάλλον, θέμα χρόνου... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.