search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:45
MENU CLOSE

H Σοφία Βογιατζάκη αποκάλυψε παρασκήνιο από το «Είσαι το Ταίρι μου»

14.10.2020 14:32
H Σοφία Βογιατζάκη αποκάλυψε παρασκήνιο από το «Είσαι το Ταίρι μου» - Media

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» μίλησε η ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη, μιλώντας για όλα και για όλους .

Μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες του MEGA ήταν η σειρά «Είσαι το ταίρι» μου, στην οποία συμμετείχε η ηθοποιός και όπως ήταν φυσικό η συζήτηση ήρθε στα γυρίσματα της θρυλικής πια σειράς.

Πολλά γυρίσματα, όπως αποκάλυψε η Σοφία Βογιατζάκη, έγιναν στην Αυστραλία, όπου όλη η παραγωγή έπρεπε να ταξιδέψει αεροπορικώς.

Για τη Σοφία Βογιατζάκη, αυτό το ταξίδι ήταν αρκετά δύσκολο, καθώς έχει μεγάλο φόβο για τα αεροπλάνα. Ωστόσο, παρά τις φοβίες της, το έκανε με αποτέλεσμα να αποτελέσει μέλος της πιο δημοφιλούς σειράς της ελληνικής τηλεόρασης στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Με τη συμμετοχή αυτή, δεν έγινε μόνο γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά γνώρισε και δύο από τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή της, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Λευτέρη Παπαπέτρου με τους οποίους διατηρεί πολύ στενές σχέσεις μέχρι σήμερα.

Δήλωσε πως όλες της οι επιτυχίες προβλήθηκαν στο MEGA και συγκεκριμένα για το «Είσαι το ταίρι μου» είπε χαριτολογώντας: «Επιτέλους απενεχοποιήθηκαν όλες οι χοντρές του πλανήτη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:42