search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:51
MENU CLOSE

Έκανε καμάκι σε λάθος γυναίκα – Την πείραξε και τον έσπασε στο ξύλο στη μέση του δρόμου (Video)

14.10.2020 15:50
Έκανε καμάκι σε λάθος γυναίκα – Την πείραξε και τον έσπασε στο ξύλο στη μέση του δρόμου (Video) - Media

 

Η κυρία Λι περπατούσε αμέριμνη σε κεντρικό δρόμο στην πόλη Γιτσάνγκ στην Κίνα. Δεν είχε καταλάβει ότι πίσω της υπήρχε ένας ενοχλητικός άνδρας που την παρακολουθούσε. Οι κάμερες ασφαλείας του δρόμου κατέγραψαν τα πάντα. 
Ο άνδρας άρχισε το καμάκι και όταν η κυρία Λι δεν του έδινε σημασία άρχισε να γίνεται περισσότερο χυδαίος. Η γυναίκα περπατούσε μέχρι τη στιγμή που ο άνδρας αποφάσισε να την αγγίξει στον ώμο. 
Αυτό που έκανε ήταν ένα μεγάλο σφάλμα. Η κυρία Λι στρίβει το κορμί της του πιάνει το χέρι και τον ακινητοποιεί. Ο άνδρας θέλει να ξεφύγει αλλά η Λι τον κυνηγάει και του ρίχνει μια επαγγελματική κλωτσιά πίσω από το γόνατο που τον ρίχνει κάτω. 
Αμέσως κάλεσε την αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε. Ο ανώνυμος ύποπτος κρατήθηκε για 10 ημέρες για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών, ανέφερε η αστυνομία του Γιτσάνγκ και στη συνέχεια του απαγγέλθηκαν κατηγορίες. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:45