search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:08
MENU CLOSE

Ξέφυγε τελείως ο Τραμπ: Ανέβασε φωτογραφία του Μπάιντεν σε αναπηρικό καροτσάκι (Photo)

14.10.2020 16:14
Τα... ξαναγυρνάει ο Τραμπ: O Μπάιντεν θα μπει στον Λευκό Οίκο μόνο εάν αποδείξει ότι δεν έκλεψε - Media
 
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει αποδείξει πολλάκις πως δεν έχει ηθικούς φραγμούς στην προεκλογική εκστραρεία. Τόσο στις ομιλίες του, όσο και στο ντιμπέιτ με τον επικεφαλής των Δημοκρατικών, είχε εξαπολύσει πολλές προσβολές εναντίον του.
 
Τα περισσότερα σχόλια του Τραμπ για τον Μπαίντεν είναι πάντα γύρω από την ηλικία του δεύτερου παρότι η διαφορά τους είναι μόλις τρία χρόνια. Ο Ρεπουμπλικάνος είναι 74 ετών και ο επικεφλής των Δημοκρατικών 77 ετών.
 
Ο Ντοναλντ Τραμπ ανάρτησε μία επεξεργασμένη προφανώς εικόνα που χρησιμοποιούν αστειευόμενοι οι επικροτητές του στο διαδίκτυο. Σε αυτή απεικονίζεται το πρόσωπο του Τζο Μπάιντεν, στο σώμα ενός υπερήλικα, ο οποίος κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο σε χώρο με πολλούς ακόμα ηλικιωμένους σε οίκο ευγηρίας.

Πηγή: iefimerida.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:07