search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:00
MENU CLOSE

Αϊβάζης – Κορινθίου: «Φτάσαμε κοντά στον χωρισμό – Υπήρξαν πολλά ζιζάνια» (Video)

15.10.2020 06:09
Αϊβάζης – Κορινθίου: «Φτάσαμε κοντά στον χωρισμό - Υπήρξαν πολλά ζιζάνια» (Video) - Media

 

Καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή  “The2Night Show” ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου, οι οποίοι μεταξύ άλλων μίλησαν για τον γάμο τους αλλά και τις δυσκολίες που έχουν περάσει στα τόσα χρόνια. Μάλιστα, αποκάλυψαν ότι υπήρξε μια περίοδος που οι δυο τους έφτασαν πολύ κοντά στον χωρισμό.

“Βέβαια υπήρξε μια περίοδος πολύ μικρή και πολύ έντονη πριν από αρκετά χρόνια που είπαμε ξέρεις κάτι ότι ίσως είναι περίοδος να αναθεωρήσουμε. Αυτό που κράτησε ήταν πάντα η λογική κι όχι ο παραλογισμός απέναντι στις ασήμαντες βλακείες. Αν είναι μια απιστία θα χωρίσεις τελείωσε αλλά το να χωρίσεις για χαζομάρες εγωιστικές δεν υπάρχει” είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αϊβάζης με τη Μαρία Κορινθίου να προσθέτει ότι αυτό που δε θα μπορούσε να συγχωρήσει σε καμία περίπτωση είναι η απιστία. 

“Την απιστία δεν θα μπορούσα να την συγχωρήσω και να ζήσω με αυτό. Δεν υπάρχει λόγος και δεν θα μπορούσα να το δεχτώ.” τόνισε, ενώ ο Γιάννης Αϊβάζης αναφέρθηκε στους “καλοθελητές” που κατ΄ακαιρούς επιχείρησαν να κάνουν κακό στη σχέση τους. “Έχουν υπάρξει κατά καιρούς πολλά ζιζάνια” είπε χαρακτηριστικά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:00