search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:04
MENU CLOSE

Νίκαια: Σήμερα η δίκη για το άγριο μαχαίρωμα του σκύλου (Video/Photos)

15.10.2020 08:22
Νίκαια: Σήμερα η δίκη για το άγριο μαχαίρωμα του σκύλου (Video/Photos) - Media

 

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Πειραιά θα καθίσουν σήμερα στις 2 το μεσημέρι οι δυο άντρες που εντοπίστηκαν από πολίτες να κακοποιούν βάναυσα σκύλο σε δρόμο της Νίκαιας.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα zoon.gr, την ίδια ώρα, ο σκυλάκος, ο Έκτορας, δίνει αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

Ο πρώτος κατηγορούμενος, που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι εκπαιδευτικός, είχε πιάσει με κεφαλοκλείδωμα το ζωάκι και το μαχαίρωσε προκαλώντας του σοβαρότατα τραύματα στον πνεύμονα.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος την ίδια στιγμή χτυπούσε το σκύλο με μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι.

Ο τρίτος κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο κηδεμόνας του άτυχου σκύλου, του Έκτορα και κατηγορείται για σωματική βλάβη καθώς οι δράστες υποστήριξαν ότι δέχθηκαν επίθεση από το σκύλο.

Τους ισχυρισμούς των δραστών καταρρίπτει το ΔΙΚΕΠΑΖ που στην έκθεσή του ρητά αναφέρει ότι «ότι πρόκειται για βίαιη εγκληματική ενέργεια, που δεν συνάδει με οποιαδήποτε μορφή άμυνας σε περίπτωση επίθεσης του ζώου».

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο Έκτορας κατά τη διάρκεια της ισχυρής καταιγίδας που έπληξε την Αττική φοβήθηκε και χάθηκε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:01