search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:31
MENU CLOSE

Ινδία: «Εξορκιστής» βιάζε 14χρονο κορίτσι υποσχόμενος ότι θα την θεραπεύσει με «αντρικές μεθόδους» (Video/Photos)

15.10.2020 08:27
Ινδία- κορωνοϊός: Η χώρα ενέκρινε δύο εμβόλια, μεταξύ των οποίων αυτό της AstraZeneca - Media

 

 

Ακόμη μια κτηνώδης ιστορία στην Ινδία έγινε γνωστή.

Άνδρας, ο οποίος παρίστανε τον «εξορκιστή», βιάζε επί τρεις μήνες, ένα 14χρονο κορίτσι, λέγοντας στους γονείς της ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει «αντρικές μεθόδους» για την θεραπεία της.

Την Τρίτη, ένα πλήθος εξαγριωμένων γυναικών και ανδρών εισέβαλε στα γραφεία του 45χρονου «πνευματικού θεραπευτή» P Shivaprasad και τον ξυλοκόπησε άγρια.

Οι γονείς του κοριτσιού την πήγαν στο Shivaprasad τον Ιούλιο., ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν μάγος που προσφέρει θεραπείες για διάφορες ασθένειες, ελπίζοντας να βρει λύση για τις σωματικές και ψυχικές ασθένειες της νεαρής κοπέλας.

Ο Shivaprasad είπε στην οικογένεια να παρίσταται στα γραφεία του κάθε εβδομάδα. Υποτίθεται ότι βίασε τον 14χρονο εκεί κάθε φορά.

Σύμφωνα με το New Indian Express, ο «θεραπευτής» είπε στους γονείς ότι θα θεραπεύσει την κόρη τους χρησιμοποιώντας «αντρικές μεθόδους».

Ο 45χρονος κατηφορείται επίσης ότι είχε απειλήσει να σκοτώσει το κορίτσι εάν πει σε κάποιον για την κακοποίησή του.

Ο βιασμός αποκαλύφθηκε τελικά όταν το κορίτσι αρρώστησε σοβαρά και πήγε στο γιατρό για παράπονα για πόνο στο στομάχι και αποκαλύφθηκε ότι είχε πάθει λοίμωξη στα γεννητικά της όργανα.

Οι γιατροί ενημέρωσαν τους συγγενείς της και μια ομάδα ακτιβιστών για τα δικαιώματα των γυναικών εισέβαλε στα γραφεία του Shivaprasad απαιτώντας απαντήσεις.

Αφού δεν πήραν πειστικές απαντήσεις, λεηλάτησαν την ιδιοκτησία του και τον χτύπησαν σοβαρά.

Τελικώς, παρέδωσαν τον Shivaprasad στην αστυνομία η οποία και διεξάγει έρευνες για τις κατηορίες εις βαρος για βιασμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:30