search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:15
MENU CLOSE

Μητέρα προσπάθησε να σκοτώσει τα παιδιά της – Έβαλε δύο γκαζάκια αναμμένα κάτω από τα κρεβάτια τους (Photos)

15.10.2020 16:47
Μητέρα προσπάθησε να σκοτώσει τα παιδιά της - Έβαλε δύο γκαζάκια αναμμένα κάτω από τα κρεβάτια τους (Photos) - Media

 

Φυλακίστηκε μια μητέρα που προσπάθησε να σκοτώσει τα δύο παιδιά της με αέριο με γκαζάκι μίας χρήσης, αφού «κλονίστηκε» από οικονομικά και οικογενειακά θέματα, στη Μ. Βρετανία.

Η 51χρονη Lisa Walmsley άναψε καυστήρες που είχε κρύψει κάτω από τα κρεβάτια των γιων της, του 20χρονου Lewis και 21χρονου Callum, την προηγούμενη Πρωτοχρονιά.

Σήμανε συναγερμός στις αρχές όταν ο προπτυχιακός φοιτητής Lewis, ο οποίος ήταν στο σπίτι για τις διακοπές των Χριστουγέννων, παρατήρησε ότι βρισκόταν καπνός στο δωμάτιό του και έτρεξε για τη βοήθεια.

Αλλά η μητέρα του οδήγησε μακριά με τον Callum στην οικογενειακή BMW με τρία μίας χρήσης γκαζάκια να καίγονται κρυφά στο πίσω μέρος του οχήματος.

Η αστυνομία σταμάτησε το αυτοκίνητο προτού και οι δύο κατακλυστούν από τις θανατηφόρες αναθυμιάσεις.

Οι έρευνες αποκάλυψαν ότι η Walmsley πάλευε με προβλήματα ψυχικής υγείας του Callum.

Είχε ερευνήσει τρόπους να σκοτώσει και τους δύο γιους της και στη συνέχεια να πάρει τη ζωή της για να «προστατεύσει» την οικογένεια από περαιτέρω «ταλαιπωρία».

Και τα δύο αγόρια έχουν συγχωρήσει από τότε τη μητέρα τους μετά τις απόπειρες να τους σκοτώσει τη νύχτα της 1ης Ιανουαρίου 2019.

Η 51χρονη ομολόγησε την απόπειρα δολοφονίας και φυλακίστηκε για πέντε χρόνια και τέσσερις μήνες.

Είχε χαρακτηριστεί από φίλους ως «ευγενική και αφοσιωμένη μητέρα».

Φάνηκε να ζούσε έναν ειδυλλιακό τρόπο ζωής, ο οποίος περιελάμβανε εκδρομές με σκάφη και επισκέψεις σε κλαμπ σκοποβολής.

Εμφανίστηκε επίσης στις σελίδες ενός τοπικού γυαλιστερού περιοδικού, πίνοντας σαμπάνια σε ένα φιλανθρωπικό γεύμα, το “Cheshire Set”, στο οποίο συμμετείχαν μια σειρά από ηθοποιούς σαπουνόπερας και ριάλιτι σταρ.

Ωστόσο, η Walmsley υπέφερε από μια «σειρά προκλήσεων στη ζωή της», συμπεριλαμβανομένης της κακής υγείας της πρώην μητέρας, του πατέρα και της αδελφής της.

Το 2005 αναζήτησε θεραπεία για κατάθλιψη και έλαβε αντικαταθλιπτικά, αλλά το 2010 εκείνη και ο σύζυγός της Άντριου χώρισαν, αφήνοντάς την μόνη της να μεγαλώσει τα δύο αγόρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:15