search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:27
MENU CLOSE

Εικόνες που σοκάρουν: Βίντεο υποτίθεται ότι εμφανίζει Αζέρους να εκτελούν Αρμένιους αιχμαλώτους (Video, πολύ σκληρές εικόνες)

15.10.2020 17:21
Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Στους 1.119 οι νεκροί από τις συγκρούσεις με το Αζερμπαϊτζάν - Media
 
Σοκ έχει προκαλέσει στα social media ένα βίντεο που κυκλοφόρησε και υποτίθεται ότι δείχνει Αζέρους στρατιώτες να εκτελούν εν ψυχρώ δύο Αρμένιους αιχμαλώτους, λίγο αφότου τους συλλάβουν.
 
Το βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο Twitter αναφέρεται ότι προέρχεται από εθνικιστικό αζέρικο κανάλι στο Telegram, μια πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων και επικοινωνίας.
 
Στο βίντεο δύο Αρμένιοι εμφανίζονται να σηκώνουν τα χέρια μετά από εντολή των Αζέρων στρατιωτών, οι οποίοι στη συνέχεια τους πυροβολούν.
 

Οι συγκρούσεις στο Ναγκόρνο Καραμπάχ μετάξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν συνεχίζονται με αμείωτη ένταση από τον περασμένο Ιούλιο, ενώ καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει δώσει στοιχεία για αιχμαλώτους.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:27