search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:26
MENU CLOSE

Ψάρεψαν δικέφαλο καρχαρία τον φωτογράφισαν και τον έριξαν στη θάλασσα (Photos)

16.10.2020 13:23
Η υποβρύχια συνάντηση ενός τεράστιου κροκοδείλου με έναν καρχαρία – Λίγο πιο δίπλα κολυμπούσαν παιδιά (Video) - Media

 

Όταν ο Νιτίν Πατίλ, ο Ινδός ψαράς ανέβαζε τα δίχτυα του από την ψαριά στην περιοχή Μαχαράστρα στον Ινδικό Ωκεανό, δεν φανταζόταν ότι είχε ψαρέψει ένα σπάνιο μεταλλαγμένο καρχαρία με ένα σώμα και δυο κεφάλια. 
Καθώς έβγαζε τα ψάρια του από τα δίχτυα, συνειδητοποίησε ότι έχει πιάσει ένα παράξενο πλάσμα. Ένα νεογέννητο καρχαριάκι με 2 κεφάλια. Μάλιστα όταν συνειδητοποίησε ότι έπιασε καρχαρία τον φωτογράφισε και μετά τον πέταξε ζωντανό μέσα στο νερό αφού όπως είπε ο ίδιος «δεν τρώμε καρχαρίες εμείς». 


Τέτοιοι καρχαρίες είναι σπανιότατοι και όπως είπε μετά ο καθηγητής Δρ Κβι του Ινδικού Συμβουλίου Γεωργικής Έρευνας και του Ινστιτούτου Κεντρικής Θαλάσσιας Αλιείας, «κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά σπάνιο. Μόνο 2 φορές έχουμε αναφορές για τέτοιο περιστατικό. Ένας παρόμοιος καρχαρίας δύο κεφαλών αναφέρθηκε από το Γκουτζαράτ το 1964, και ένας άλλος το 1991 από την Καρνατάκα.»
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:21