search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:34
MENU CLOSE

Η οικογένεια του τον νόμισε νεκρό και τον έβαλε στο… ψυγείο μέχρι να γίνει η κηδεία αλλά τελικά εκείνος ζούσε και κουνιόταν (Video)

16.10.2020 15:32
Η οικογένεια του τον νόμισε νεκρό και τον έβαλε στο… ψυγείο μέχρι να γίνει η κηδεία αλλά τελικά εκείνος ζούσε και κουνιόταν (Video) - Media

 

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο χωριό Καρχαμπάτι στο Ταμίλ της Ινδίας. Ένας 74χρονος άνδρας ο Μπαλασουμπραμάνιαν Κάμαρ, ο οποίος θεωρήθηκε νεκρός από την οικογένεια του, τοποθετήθηκε σε ειδικό ψυγείο μέχρι να γίνει η κηδεία κα όταν πήγαν οι νεκροθάφτες να τον πάρουν τον είδαν να κουνιέται. 
Όταν είπαν στον αδερφό του «μα ο άνθρωπος είναι ζωντανός» εκείνος άρχισε να κάνει διάφορες χειρονομίες με τα χέρια του για να ξορκίσει το κακό και να φωνάζει ότι είναι νεκρός «απλά η ψυχή του δεν έχει βγει ακόμη όπως θα έπρεπε». 
Ο 74χρονος άνδρας φυσικά και ήταν ζωντανός και είχε μείνει στο ψυγείο επί 20 τουλάχιστον ώρες. Αυτό επιβεβαίωσε και ο γιατρός που τον εξέτασε. Το θέμα έπαιξε στην τηλεόραση του Ταμίλ και γρήγορα έγινε πρώτο θέμα σε όλη την Ινδία. 
Μάλιστα η αστυνομία που επιλήφθηκε πρόκειται να ασκήσει κατηγορίες στον αδερφό αλλά και στην οικογένεια του 74χρονου για συμπεριφορά που θέτει σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή.  
Στο βίντεο πάντως που τράβηξε ο υπάλληλος του γραφείου τελετών ο οποίος πήγε να παραλάβει το υποτιθέμενο πτώμα διακρίνεται καθαρά ο ηλικιωμένος μέσα από το γυάλινο ψυγείο να κουνιέται κανονικά. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:31