22/10/2020 20:48:44

Εξαφανίστηκαν από το site του Alpha όλες οι εκπομπές της Mενεγάκη

Εξαφανίστηκαν από το site του Alpha όλες οι εκπομπές της Mενεγάκη - Media

 

Οι εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη έχουν εξαφανιστεί από το επίσημο site του Alpha, όπως αποκάλυψαν το πρωί της Παρασκευής στο Πρωινό του ANT1.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, Νίκος Παρτσώλης, έκανε γνωστό πως δεν υπάρχουν πια οι εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη στο επίσημο site του καναλιού. «Η σελίδα που ψάχνετε.. δεν υπάρχει ή πρέπει να έχει μετακινηθεί”, γράφει η σελίδα όταν κάποιος προσπαθήσει να μπει στο link με την εκπομπή “Ελένη''».

Ο ίδιος επισήμανε πως αυτό έχει συμβεί μόνο στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη, καθώς όλες οι υπόλοιπες εκπομπές υπάρχουν, ακόμα και παρουσιαστών που έχουν αποχωρήσει από το κανάλι, όπως είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η Φαίη Σκορδά ανέφερε ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει για τρεις λόγους: είτε να υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα, είτε ο Alpha να μην θέλει να έχει σχέση με την Ελένη Μενεγάκη, είτε να υπάρχει κάποιος όρος στο συμβόλαιό της που να μην επιτρέπει την αναπαραγωγή τους.

Πηγή: zoornalistas.com

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.