search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:53
MENU CLOSE

Η ΕΡΤ διέκοψε την ενημέρωση για τον κορωνοϊό την ημέρα του ρεκόρ κρουσμάτων (Video)

16.10.2020 17:05
5168353.jpg
 
Σφοδρές αντιδράσεις και επικριτικά σχόλια ξέσπασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το απόγευμα της Παρασκευής, κατά της ΕΡΤ καθώς διέκοψε τη ζωντανή ενημέρωση των πολιτών για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα, την ώρα που οι κ.κ. Χαρδαλιάς και Μαγιορκίνης δέχονταν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.
 
Μάλιστα, την Παρασκευή είχαμε και ρεκόρ κρουσμάτων με τα νέα που κατέγραψε ο ΕΟΔΥ, να φτάνουν στα 508. Πολλοί έγραψαν πως η διακοπή έγινε όταν ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας ερωτήθηκε σχετικά με τα μέτρα της Κοζάνης, ενώ όπως σημειώνει το news247, η επιστροφή στο δελτίο δεν έγινε για κάποιο έκτακτο γεγονός, αλλά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά τη Σύνοδο Κορυφής.
 

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας μιλώντας στο ΑΠΕ ΜΠΕ τόνισε ότι ένα από τα άμεσα ζητήματα που πρέπει να ρυθμιστεί με την διαδικασία του επείγοντος είναι το θέμα της λειτουργίας των σχολικών μονάδων.
 
Υπογραμμίζει την ανάγκη “να εφαρμοστεί ο νόμος που προβλέπει ότι στην κατάσταση συναγερμού που έχει τεθεί η περιοχή οι σχολικές μονάδες πρέπει να λειτουργούν εκ περιτροπής ή μέσω τηλεδιάσκεψης”, ενώ εξέφρασε την απορία του για την απόφαση της Πολιτικής Προστασίας «που επιτρέπει την λειτουργία μόνο με μάσκα”.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:52